Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Vojtěch Straka

#3019 :) pro oživení diskuse - zveřejnění inspekční zprávy

2013-05-19 13:59

Ve Zlíně dne 19. 5. 2013

k rukám ctěné paní Mgr. Olgy Hofmannové, ústřední školní inspektorky

Vážená paní ústřední inspektorko,

Česká školní inspekce prováděla koncem prosince 2012 šetření v souvislosti s podezřením na porušování § 32 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb. na Gymnáziu Třeboň. Přestože celá řada bulvárních ultrapravicových médií (např. Mladá Fronta Dnes, Deníky Bohemia, Česká televize, Český rozhlas) již na začátku roku 2013 pyšně informovala, že Vaši inspektoři porušení zákona nezjistili, dodnes není možné najít na Vašem webu inspekční zprávu z jmenovaného šetření.

Jelikož byla veřejnost ze strany médií hojně zásobována audiovizuálními materiály svědčícími bez sebemenší pochybnosti o tom, že k porušování výše uvedeného ustanovení zákona na Gymnáziu Třeboň docházelo, jistě by ji tato zpráva zajímala přinejmenším stejně jako všechny ostatní, které zveřejňujete bez zpoždění.

Tímto vás žádám o neprodlené zveřejnění zprávy a veřejné sdělení důvodů, proč dosud zveřejněna nebyla.

Tento dopis prosím považujte za otevřený.

Děkuji,
s úctou a pozdravem
--Vojtěch Straka

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3020 Re: :) pro oživení diskuse - zveřejnění inspekční zprávy

2013-05-19 19:15:18

#3019: Vojtěch Straka - :) pro oživení diskuse - zveřejnění inspekční zprávy

A Vás to překvapuje ? Mne už ani ne, protože paní magistra Kohoutová se na stránkách ústavu "chlubí" s každým uprdnutím, ale zprávu ČŠI tam nedala. Jestli ona ji před námi netají :-).

Jinak si myslím, že nemá cenu třeboňský ústav komentovat, jeden by nad tím zaplakal. Když jsem před lety na gymplu v Třeboni odmaturovala a  naposledy si sklouzla po " I"( Vy víte o čem mluvím), bylo mi i líto, že ty 4 roky tak rychle utekly a dneska se stydím říct, že jsem tu školu navštěvovala.  A důvod ? Jeden učitel ( sorry, Mipe, ale titul magistr Rosochu  neopravňuje, aby se honosil přízviskem profesor), jedna ředitelka a pár tupců typu Hořejší.

Můžou mít svůj názor, já ho mám také, nikdo jim ho  nebere, ale také by měli vědět, kde, a jak ten názor můžou prezentovat. Rosochu, Hellera a Hořejšího považuji za nevycválené ubožáky a pevně věřím, že i v jejich případě bude jednou platit pořekadlo o větrných mlýnech, vařící se vodě nebo řezníkovi a svini.

Nepřihlášený uživatel

#3024 Re: :) pro oživení diskuse - zveřejnění inspekční zprávy

2013-05-20 06:50:47

#3019: Vojtěch Straka - :) pro oživení diskuse - zveřejnění inspekční zprávy 

Vojtěchu, ty aspiruješ vysoko :-) Snaživý soudruh:-))

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...