Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3026 Re: Re: Re: Re: Re: Zatím "šaškování" studentů způsobilo "vymizení" baby Baborové

2013-05-20 08:12

#3023: - Re: Re: Re: Re: Zatím "šaškování" studentů způsobilo "vymizení" baby Baborové

Proč máte tak zjednodušené myšlení? Podle Vás je každý, kdo nesouhlasí s porušováním zákona komunista. Vůbec netušíte, jak jste podobný(á) svým myšlením komunistům 50. let.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3029 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zatím "šaškování" studentů způsobilo "vymizení" baby Baborové

2013-05-20 11:04:18

#3026: - Re: Re: Re: Re: Re: Zatím "šaškování" studentů způsobilo "vymizení" baby Baborové 

Proč myslíte, že každý, kdo nesouhlasí s komunistickou ideologií, má zjednodušené myšlení?.-)

Kdybyste nebyl demagog, tak byste si můj příspěvek přečetl, jak byl napsán. Zákonnost nechť posoudí k tomu odpovědní....já jsem jen napsal, že chápu, proč celá petice vznikla....a překvapuje mě pouze, že je ještě tolik lidí, kteří si dodnes nevšimli, jakých zvěrstev se ve jménu komunismu soudruzi dopouštěli ... a tito obhájci neobhajitelného se tu ohánějí slovy "demokracie", "spravedlnost", "zákony",....

Jste opravdu zavrženíhodná skupinka ( to ostatně také jeden zákon stanovil :-)))

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...