Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#4737 Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je toho k dispozici dost) a s neopruzuj dem

2013-05-29 12:15

#4736: MIP - Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je toho k dispozici dost) a s neopruzuj dementn

MIPe, já s tebou v podstatě souhlasím. Jak správně píšeš, debilové budou volit komunisty, zejména když ty komunistům tolik pomáháš. Otázka, kterou ale stále neodpovídáš je, co budeš dělat, až vyhraje KSČM. Myslím, že tě do Alp pustí.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4739 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je toho k dispozici dost) a s neopruzuj

2013-05-29 12:33:56

MIP

#4742 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je toho k dispozici dost) a s neopruzuj

2013-05-29 13:28:15

#4737: - Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je toho k dispozici dost) a s neopruzuj dem

Teď jsem si přečetl tvou poznámku, hodnou inteligence komunistického debila o "Alpách". Takže je jasné, odkud vítr věje a promiň, komunistický blbče, že jsem tě na chvíli považoval za "demokrata" a slušného diskutujícího. Šídlo v pytli zkrátka neutajíš, komunistický debil se vždy nakonec odhalí.

Co se týče "Alp" ovšem raději odpověz na mou snad 1000x opakovanou otázku, proč mne tam vlastně nepouštěli celých 40 let. Ty se ovšem, díky své inteligenci, zmůžeš leda na opravdu výborný (komunistický) vtip o "Alpě" (zde komunistickými inteligenty také 1000x opakovaný). Ani se ti nedivím, vždyť pro komunistického vola končil svět hranicí tábora míru takže Alpy považuje za tekutinu na natírání bolavých nohou (případně, jako sovětský voják-geroj k chlastání, když není jiný alkohol). Opravdu, jen lidé takové duševní úrovně mohou volit KSČ(M), věřit na vybudování komunismu ještě pro naši generaci, na poručení větru dešti, ve vědecký světový názor marxismu-leninismu....