Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#4746 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je toho k dispozici dost) a s neopruzuj

2013-05-30 07:04

#4744: - Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je toho k dispozici dost) a s neopruzuj dem 

...nevím, jak Vám, ale mně třeba toaletní papír přijde jako potřebný:-)

1. komunisté nevyhrají, tolik blbců snad u nás přece jen nežije, ne?:-)

2. pokud vyhrají, pak alespoň drátovny budou jásat. To bude kilometrů drátu, aby to tu zase mohli zadrátovat....a třeba zbyde i na nějaký ten lágr:-) ... spíš ale myslím, že by se tu krapet vylidnilo, než by bolševik stačil ty dráty natáhnout:-))

3. s těmi nákupními vozíky jste mě rozesmál ( nebo denně jíte jen chleba s paštikou, nebo marmeládou, nebo polským salámem .... tak to přece ve většině rodin bylo před rokem 89 běžné, ne?.-)

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4750 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je toho k dispozici dost) a s neopr

2013-05-30 08:47:53

#4746: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je toho k dispozici dost) a s neopruzuj

Krásných pár hloupejch frází, se kterejma se straší primáni a sekundáni třeboňskýho gymplu. Neučíte tam?

Spíš mám obavy, že tu žije dost blbců, co sice žerou suchý chleba, ale do urny vhodí hlas ODS nebo TOP 09, protože oni nejsou žádný socky. Nebo takoví studentíci, protože ti si nedovedou představit, co to bude za práci, sehnat desítky tisíc na školný.

Ale fakt bych si nehrál na proroka ohledně výsledků voleb, nějak to dopadne. A myslím, že kdyby vznikla pracovní místa v drátovnách a při výstavbě jánevímčeho, tak hodně lidí bude rádo, že má práci a má z čeho zaplatit složenky. Samozřejmě, nemakačenkům typu Heller a Hořejší by se nejspíš dělalo mdlo z toho, že musí na práci sáhnout, ale většina lidí není jako oni.