Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

MIP

#4748 Když KSČM nezadrátuje hranice, co budou dělat Sloup a Kučera-Zeman?

2013-05-30 08:39

#4745: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je toho k dispozici dost) a s neopr

Proč mi nadává komunistický blb, který se už nemůže dočkat vítězství komunistů ve volbách,  když jim (podle něj) pomáhám k vítězství - to by mi snad měl naopak děkovat.... Ale asi našemu blbci na sekretu nařídili nadávat v diskusi MIPovi a třeboňským studentům a tak, poslušný a vycvičený soudruh koná, i když díky své vysoké inteligenci přišel na to, že je to s MIPem jinak.

Ale vážně: komunistický blbe, NIKDY NEEXISTOVAL DELŠÍ DOBU KOMUNISTICKÝ REŽIM, KTERÝ SE NEIZOLOVAL OD OKOLNÍHO SVĚTA. Gestapo-STB, koncentráky s bestiálními bijci Vondrušky, vyšetřovatelé jako Grebeníček, kádrováci, rušení informací ze zahraniční a především DRÁTY NA HRANICÍCH s číhajícími vrahy vedenými Kučerou-Zemanem či Sloupem jsou PODMÍNKY přežití (a vítězství ve "volbách" s 99,9999%) komunistického režimu. Snad jen tam, kde sama příroda komunistický stát izolovala (ostrov Kuba) nebylo třeba natahovat dráty a tamní vrahouni - Sloupové a podobní dostali k honu na prchající motorové čluny.

A ještě jedna věc: chtěl jsi vědět, co budu dělat po slavném volebním vítězství komunistů. Odpověděl jsem ti. Tak bych od tebe čekal zase já odpověď, PROČ JSEM DO TĚCH ALP PO CELOU DOBU VLÁDY KOMUNISTŮ NESMĚL. Jako komunistický inteligent jistě snadno odpovíš. Poraď se případně se soudruhy nebo si prostuduj Lenina, tam je všechna moudrost světa a odpověď na každou otázku. Nebo také volební program KSČ z roku 1946 - jistě i tam komunisté čestně napsali, co chystají. Jestli tě z přemýšlení nad mou otázkou rozbolí tvá blbá komunistická hlavička, použij Alpu!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4760 Re: Když KSČM nezadrátuje hranice, co budou dělat Sloup a Kučera-Zeman?

2013-05-30 10:59:25

#4748: MIP - Když KSČM nezadrátuje hranice, co budou dělat Sloup a Kučera-Zeman?

MIPe, ujasni si pojmy. Tobě přece nikdo nenadává, tobě se všichni jenom smějí. Jsi takový směšný panáček.