Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3142 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-30 13:56

#3138: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Docela by mě zajímalo, jestli byste byl shopen identifikovat, kde se naopak ve vás vzalo přesvědčení, že pokud je někdo voličem/sympatizantem KSČM, muselo něco někde selhat.

Například já "vzor" v rodině nemám, je mi něco přes třicet, mám dvě vysokoškolská vzdělání (jedno technické a jedno společenskovědní), pracuji v úspěšné komerční firmě na manažerské pozici s poměrně značně nadprůměrným příjmem, žiji celkem pestrý společenský život a již nějakou dobu volím komunisty. Co selhalo u mě?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3144 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-30 14:20:31

#3142: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

U Vás zcela selhalo vymývání mozku českými medii. Přeji hezký den.

Nepřihlášený uživatel

#3146 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-30 14:46:14

...pak jste hříčkou přírody:-) A teď vážně.

Něco selhat muselo, protože, pokud jste inteligentní a studovaný, jak tvrdíte, pak se divím, že Vás minula historie komunistického hnutí....protože, pokud byste ji alespoň trochu studoval ....

Psal jsem tu již, že snad prvotní idea celoživotních povalečů Marxe a Engelse byla sociálně zajímavá ... ale v momentě, kdy se tyto myšlenky začaly uvádět do praxe pomocí třídního boje, byla celá myšlenka potřísněna krví...dokonce potoky krve....

To Vám nevadí? A nevadí Vám, že si dnes jakožto volič komunistů, tisknete rukou s různými STBáky, politruky, bachaři,....a že takovým lidem dáváte svůj hlas? Pokud Vám to nevadí, pak něco asi selhalo....

Víte, že snad i občas pochopím nějakého sociálně slabšího člověka, že se obrací za hezkým slibem komunistů....ale u Vás to nechápu a popravdě, nezlobte se, jste pro mne jistou hříčkou....

Apropó, jestlipak se i v kolektivu úspěšné komerční firmy veřejně a hrdě hlásíte k podpoře zavrženíhodné ideologie?:-))

MIP

#3149 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-30 14:52:26

Dosažené vzdělání nevypovídá nic, ale zhola nic o výši inteligence (a velikosti blbství) dotyčného. Blíže viz kniha od Carla M.Cipolly "Základní zákony lidské blbosti". Ostatně už tento váš příspěvek je pěkným dokladem právě vaší blbosti....

Nepřihlášený uživatel

#3167 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-31 05:39:09

Kdybyste si to celé zrovna nevymyslel, tak by se dalo říci, že všechno...

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...