Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3150 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-30 15:01

#3146: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

I kdyby házel do urny hlas pro jinou stranu, tak si bude ruku tisknout s STBáky, politruky, bachaři taky, protože ti jsou rozlezlí úplně všude.Takže se tu neohánějte minulostí. A už výše bylo něco psáno o kolektivní vině, tak by se šlo stejně dobře pozastavovat nad volením strany tunelářů a zlodějů.

Máte pravdu, pan neznámý svým způsobem hříčkou je. Dokáže domýšlet, jak jsou na tom právě ti sociálně slabší, kteří přesto že pracují, nemají na zaplacení nejnutnějších výdajů. Říká se tomu empatie.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3154 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-30 15:11:32

#3150: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Já se narozdíl od vás STBáků, politruků, bachařů, komunistů, zlodějů,.... nezastávám. Doufám, že na všechny, ty bývalé i současné jednou spravedlnost dopadne...

Tím, že volí komunisty je empatický?.-))) Krásný blábol:-))) Rozesmál jste mne...opravdu....

Přece jen myslím, že empatie se projevuje jinak, než příslušností k té, či oné straně....ostatně, proč vaši bohatí soudruzi, a je jich v ČR víc než dost ( namátkou třeba miliardář Zbytek, ale i úspěšný advokát a podnikatel Filip, Braný, .... jen třeba u nás ve městě zprivatizovali největší státní podniky samí komunisté...jak je tomu ve vašem městě:-)) nepostaví třeba pekárnu a nezaměstnají potřebné????

Nepřihlášený uživatel

#3157 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-30 15:16:27

#3150: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Že jim tedy něco nedá ze svého, zvláště když tak vysoce nadprůměrně vydělává.... Asi i ta "empatie" má nějaké hranice. A vychcanů, kteří sice nejsou dost chytří, aby se prosadili jinde, zato přece jen chytřejší než je běžný komunista - blbec a uvědomili si to a ometají se okolo komunistů pod heslem "jednooký mezi slepými králem" (zde přesněji "poloviční blbec mezi úplným blbci prvním tajemníkem") jsme poznali už také dost. Mít dvě vysoké školy a být si vědom, že jsem přesto blboučký, udělám to také tak.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...