Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3257 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-03 05:56

#3256: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

I když  ve volbách ode mne dostala hlas levicová strana, tak si o sobě nemyslím, že jsem úplně hloupý člověk. Dokonce si nemyslím, že nejsem hňup, debil, komunistické hovado. Jaké jsou další nadávky toho človíčka, co nemohl do ciziny, pak nemohl studovat, číst a chodit do kina na film, na který měl náladu? :-)

Pana Hellera znám jen z obrázků a také z jeho bakalářské práce na JCU. Doporučiji se na ní podívat. Nemusíte jí číst, stačí si přečíst dva zcela odlišné posudky oponenta( rozumného, evidentně nehladovějícícho), který práci hodnotit jako nevyhovující a pak vedoucího ( nerozumného a vyhladovělého).

Ať si každý říká, co chce, ale tohle o něčem svědčí. Jak tady  někdo nedávno velice trefně poznamenal cosi o tom,že Rosocha se chová jak učitel občanky, Mip jako domovník a Heller nebo Hořejší jako protekční spratkové.

Placení pomoců volů by bylo ideální, ale nevím, nevím, zda by nám to prošlo a Němci by si od nás nějakého vola vzali.

Nevím, jak to dělám, ale nemůžu si pomoc, jsem zase v Alpách :-)

Krásný den.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3258 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-03 07:23:28

#3257: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Posudky bakalářské práce pana Hellera jsem četl. Co dodat? Nic! Posudky říkají vše. Očividně oponent, na rozdíl od vedoucího práce, nedržel hladovku.

Mějte se hezky.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...