Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#4797 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 08:39

#4796: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Proboha, co je sexy na stařecký senilitě, slintání a neschopnosti zformulovat kloudnou větu? Ale předvolební kampaň aspoň odhalila, že mladý jde utáhnout na vařený nudli, že si podstatných věcí nevšímají, takže až bude potřeba protlačit něco nepopulárního stačí promyšlený marketingový tah a tupý stádečko bude poslušně kývat.

Beru, že je těch, co nemají rádi komunisty víc, ale co, volby ukážou. A když studenti zvolí pokračování toho srabu, ve kterým pak žijem, tak já se jim budu smát, ono si to vyžerou do dna. Dokonce je ani nebudu litovat, až jim zavedou školný.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4798 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 11:21:30

#4797: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Žiješ ve "srabu"? Tak si to užívej, já jsem žil v komunistickým srabu celých 40 let a přežil jsem. Tak "srab" vydržíš jistě i ty, kalený bolševik!

A propos! Na jaké to nudli že utáhli ty nestudenty-dementy, co si zvolili ožralého páprdu, který hrozí, že co chvíli poblije mikrofon, povalí zeď, "spadne se schodou" a jeho myšlenky, ty hlubokomyslné "bonmoty" a invektivy se zrovna teď, při neštěstí povodní, předvedly v celé ubohosti? Napiš nám o tom!

Nepřihlášený uživatel

#4800 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 16:50:59

Já si ten komunistickej ráj vyžral, když to tady řídili odborníci vašeho typu... Takže jsem dnes naprosto spokojen. A pro blbečka vašeho rozhledu, vám zděluji, že chytám ryby v "adidaskách" a na "šejkspíry"... To jenom proto, že nejste naprosto schopen rozeznat stařeckou noblesu, od stařeckého alkoholismu... Tudíž, "Čest práci" blbe, kterýžto jsi nikdy nepochopil termín "marketngový tah".

Nepřihlášený uživatel

#4809 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-06 07:15:20

Jsem soudný a uznávám, že zdravotní stav knížete není ideální  pro výkon prezidentského úřadu .... ale jste Vy opravdu pyšný na výkony Vašeho vítěze??

Přiznám se, že je mi hanba, když mi volají přátelé ze zahraničí a s velkým smíchem mi gratulují, koho jsme si to zvolili ( téměř nikde ve světě totiž nepřehlédli jeho heroický boj s virózou )

Nevím ani, proč jste přesvědčen, že kdo nevolil Zemana, musel být "utažen na vařené nudli"??? Nemůže to platit naopak právě u voličů našeho lidového vtipálka ( ten bonmot při povodních byl také z těch povedených )?

Doufám také, že volby ukáží....tak špatně, jako za komunistů jsem si nikdy nežil ( a to tvrdím, že tu přes 20 let většinou máme moc špatné, zkorumpované, prolhané,...politiky), tak, snad z Aurory nevystřelíte:-))