Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#4801 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 17:17

#4800: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Vzhledem k tomu, že mám s jinými marketingovými tahy dnes a denně co do činění, tak moc dobře vím, že dobrý marketér dokáže prodat i navoněnou zdechlinu. A to se v předvolební kampaní senilního děduly podařilo na výbornou.

Netuším, co je noblesního na demenci, slintání a neschopnosti dát dohromady smysluplnou větu. Můžete mi to objasnit?

Docela dost mě překvapuje a baví, že se tady všichni vyjadřují pohrdavě o alkoholu, ale většina studentíků, nejen třeboňských, je pravidelně každej víkend zlitá pod obraz. Nehledě na to, že Havel přes lihový opojení neviděl, jak se za jeho prezidentování tunelovala republika.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4802 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 18:37:36

#4801: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

A se kterými, prosím? Navoněnou zdechlinu se zde snažíte prodat pouze vy. Naštěstí už marně...

PS: Ta vaše zcela debilní poznámka o chlastu, vypovídá jenom o tom, že jste krapet, nebo spíš, zcela mimo realitu...

Nepřihlášený uživatel

#4810 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-06 07:22:47

#4801: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nerozeznáte rozdíl mezi alkoholovým opojením studentů při jejich mladických párty....a stejným opojením hlavy státu při vrcholném státnickém aktu? Skutečně ne?:-)

Asi narážíte na smysluplnost vět, podobných těm, které pronesl současný prezident třeba nyní, při povodních?:-)

Závidím vám, zřejmě jste si byli s panem prezidentem Havlem velmi, velmi blízcí, když jej takto znáte:-)... Z veřejných vystoupení si totiž žádný takový počin nepamatuji ...

A pro pořádek, netunelovala se za prezidentování, ale za vlád ... nemáme prezidentský systém ( ale to pouze na okraj )...