Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3475 MIPe, nezačínej mezinárodní konflikt!

2013-06-10 12:48

#3472: MIP - Opověď, za kterou slušný komunista "vpaluje do ksichtu"

Píšeš: "Petici proti soudružce Baborové podepsalo přes 12.000 občanů, což je z obyvatel jihočeského kraje".

To, že do jihočeského kraje počítáš Prahu, Brno, Kladno, Olomouc, Hradec Králové atd., to ti promineme s ohledem na to, že ti komunisti nedovolil učit se zeměpis. Ale zahráváš si s ohněm! To, že chceš do jihočeského kraje taky začlenit Německo, Británii, Itálii, Švýcarsko a Holandsko nedopadne dobře! MIPe, nedělej si tyto územní nároky! Doplatíš na to! Vlády těchto zemí si to nenechají líbit a přestože je označíš jako komunisty (nejspíš jako  blbé komunisty), pošlou na tebe armádu! Vzpomeň si na Falklandy! Nic není moc daleko!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3476 Re: MIPe, nezačínej mezinárodní konflikt!

2013-06-10 15:19:25

#3475: - MIPe, nezačínej mezinárodní konflikt!

Ještě, aby kvůli Mipova kecem vypukla válka. Kdo by nás tak šel bránit, když Mip je starej a stejně (soudě podle jeho řečí) musel sloužit u těch, kteří měli černé výložky. Mipe, klííííd, vím, že to byly oddíly PTP:-) a ti mladší hoši zase neměli vojnu povinnou. Tudíž navrhuji, abychom kolektivně Mipovi nějak zavřeli ústa. No jo, teď mi to zase nandá, že to jsem dělala 40 let,že jsem někomu zavírala ústa a Mip nemohl říct, co chtěl  a já už nemám sílu mu vysvětlovat,že mi není ještě 40. Mip má mezery ve všem - ve slušném chování, v češtině, matematice, zeměpise. Dobře mu jdou jen dějiny :-)

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...