Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3587 Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIP píše: Jestliže M=D a M=K, pak i K=D ... MIPe, v logice děláš elementárn

2013-06-17 11:20

#3584: - Re: Re: Re: Re: Re: MIP píše: Jestliže M=D a M=K, pak i K=D ... MIPe, v logice děláš elementární ch

Kde jste žil? V kterém městě jste měli tento přídělový systém a do kdy? Kde jste měli auta, pračky, elektroniku, kosmetiku, prací prostředky,.... výběr potravin, oblečení  na pořadníky ?

Já jsem kupoval auta tak, že jsem přišel do mototechny a koupil jsem. Je ovšem pravda, že jsem si to nejdřív vyřídil telefonem. Teď to dělám taky tak. Nejdřív zavolám, potom koupím.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3589 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIP píše: Jestliže M=D a M=K, pak i K=D ... MIPe, v logice děláš elemen

2013-06-17 11:52:14

#3587: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIP píše: Jestliže M=D a M=K, pak i K=D ... MIPe, v logice děláš elementárn 

Kurňa, vy jste musel být komouš !!!:-)) Jestli jste přišel do mototechny a hned jste koupil,.... i když, pokud byl tak ohromný výběr ze všech těch Trabantů, Wartburgů, ... a luxusnějších Škodovek, Žigulíků a Dacií....je to možné :-)) Pak nechápu, proč u nás spali lidé ve spacácích před Mototechnou, když se rozkřiklo, že přijde pár aut ( babet, pionýrů,....)

A soudruhu, ty si můžeš i dnes dovolit koupit nové auto????? Dokonce máš i PC a internet ....ty asi nebudeš až tak zbídačený proletář, že?:-))

A stejné to bylo s pračkou, ledničkou, kolem, šicím strojem,......módní lodičkou, či halenkou,.... zajímavou knížkou,..........................................................................................................................................................:-)))  

A co si pamatuji "supermarket" z našeho sídliště, bylo tam mléko v pytlíku, chléb, rohlíky, jogurt s červenou, nebo oranžovou marmeládou, paštika, maso v konzervě a luncheonmeat, mazací sýr a trojúhelníčky, polský salám špičkové kvality, nesrovnatelné s tím, jaké hrozné uzeniny musíme dnes jíst:-)), brambory, mrkev, celer, marmeláda, nějaké cukrovinky, nějaké mýdlo a čistící prostředky......no a na nějakou občasnou změnu se průběžně čekalo a občas dorazil i nějaký trhák....a to potom paní vedoucí spiklenecky mrkala na své známé, aby tajně vykouzlila pár roliček ( opravdu max.2 kusy:-)))dřevitého toaletního papíru, za čož jsme jí byli navždy zavázáni:-))

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...