Nesouhlasím s propuštěním Mgr. Stanislava Svobody

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2013-06-30 19:04

Mgr. Stanislav Svoboda pro mě byl v maturitním ročníku nejlepším učitelem. Na svoje hodiny byl vždy připraven, dokázal zaujmout na celou hodinu, s každým jednal férově a stejně. Byl přísný, netrpěl podvody a nenechal se oklamat. Ale to vše s ohledem hodnotím velmi pozitivně. Svým přístupem mě velmi připravil na studium na VŠ. Neznám důvod jeho propuštění, ale co vím je, že už tak nízká úroveň učitelského sboru se tímto krokem velmi sníží.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4 Re:

2013-07-01 06:43:17

#1: -

Přesně tak :-( Nejlepší profesor, který mě učil.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2013-07-04 08:53:16

mates

#65 Re:

2013-07-04 08:55:55

#1: -

Dobrý den, úvodem:  neznám situaci na gymnáziu, ani okolnosti této nepříjemnosti. Dokonce mě Standa nikdy neučil. Standu znám z oblasti neziskovek a volnočasových aktivit pro děti a cítím potřebu přispět do diskuse trošku z jiného soudku. Standu si velmi vážím za jeho nezištnou obětavost, empatii, skromnost a nadhled. Zanechává nesmazatelnou stopu ve výchově mladých lidí a pro mnohé se díky těmto vlastnostem stal skutečným morálním vzorem. Kdyby místo parlamentu ČR, při dýmce zasedala rada starších, měl by být jejich náčelníkem. Lidí jako je on je zoufale málo.