Nesouhlasím s propuštěním Mgr. Stanislava Svobody
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Nesouhlasím s propuštěním Mgr. Stanislava Svobody
Nepřihlášený uživatel |
#512013-07-03 17:43Neví někdo jestli se k té petici nějak vyjádřil prof. Svoboda? jestli podle jeho názoru má nějakou cenu ji podávat? |
slušný člověk |
#52 reakce na zbytečné komentáře2013-07-03 17:50Musím se přidat k okomentování určitých zpráv zde, pokud má někdo dojem, že se chce pouze prezentovat, nebo jen tráví čas u pc, je spousta míst na internetu, kde se dá jen tak tlachat, nebo někoho urážet. Jděte prosím tam. Respektuji, že může mít někdo opačný názor, než ten, který je zde prezentován, ale i to jde napsat slušně, ať už to píší studenti nebo profesoři. To píšu za sebe, rodiče studenta GČ. Popisujete nevhodné, neslušné chování profesorů a sami se chováte jako.....já osobně si vážím člověka jako ČLOVĚKA a dobrého kantora tím tuplem, což pan profesor Svoboda dle mého je. |
Nepřihlášený uživatel |
#53 Re:2013-07-03 17:53Jak znám pan profesora Svobodu, cenu to má. On je si jistě plně vědom toho, že především slušnost, lidskost...a určitá pravidla, kterým studenty učí by měla zvítězit....nad tím, co se v současné době událo. |
Nepřihlášený uživatel |
#54 Re:2013-07-03 18:36Pana profesora Svobodu jsem dnes kontaktovala, mám vám všem vyjádřit jeho díky za podporu, které si nesmírně váží a mám všem vzkázat, že se do školy vrátit chce a věří, že se vrátí. |
Michala |
#55 Re: Proč byl Svoboda vyhozen?2013-07-03 19:40#5: - Proč byl Svoboda vyhozen? S. Svoboda měl asi důvody k tomu, aby na Čajdu poslal inspekci. Za mě tam bylo tolik věcí, které by se inspekci nelíbily.. Jestli to dělal ve svůj vlastní prospěch, či chtěl tímto jednáním přispět k větší prosperitě školy, nejspíš nikdo neví. K bodu č.5 - na pedagogické fakultě je obor filosofie, který je určen primárně k vyučování na středních, či vysokých školách, čili v tomto bych problém neviděla. Myslím, že kdo pana Svobodu zažil v hodině, sám ví, že měl o filosofii velký přehled. Petici podepisovat nebudu, pochybuji, že by se p. Svoboda po takovém faux pas chtěl na Čajkárnu vracet :)
|
Nepřihlášený uživatel |
#562013-07-03 19:44Jenom potvrzuji, že Stanislav Svoboda upřímně děkuje za vaši podporu, smysl pro něj má každý váš hlas. Bojuje za to, aby se do školy vrátil, komentářů se však neúčastní, protože mu to nepřipadá vhodné. |
Nepřihlášený uživatel |
#57 Re:2013-07-03 19:49Pokud vím, tak petiční právo mají občané nad 18 let. Takže mi přijde celá petice naprosto zbytečná... |
Nepřihlášený uživatel |
#582013-07-03 19:54Já se připojuji k petici, o panu Mgr. Svobodovi jsem si ověřila informace, mám vnuka na škole a uvádí, že z jeho přístupem ke všem studentům a k výuce je jeden z těch nej. Nemám důvod vnukovi nevěřit, protože je to "rovný" člověk a řekne vždy pravdu, i když by nebyla zrovna příjemná. Myslím si, že učitel by se měl posuzovat podle kvalit a přístupu k žákům po studijní stránce a ne podle toho, jak se komu líbí např. jeho příp. zaměření apod.Já hlasuji proto, že nesouhlasím s propuštěním Mgr. Stanislava Svobody a věřím v tom, že tento boj vyhraje a hlavně ustojí i při některých nepříznivých reakcích. Držím mu palce. |
Nepřihlášený uživatel |
#59 Kolega Svoboda2013-07-03 20:41Se Stanislavem Svobodou jsem měl možnost působit a ze svého pohledu je pro mě nepochopitelné, proč se ho současný ředitel gymnázia nezbavil už dříve. To byla největší chyba jakou udělal, měl se ho zbavit okamžitě při nástupu do funkce. Pokud pan Svoboda posílá na svého zaměstnavatele stížnosti resp. inspekci, musel s tím také počítat. I v dřívějších dobách nebyla s panem Svobodou zrovna korektní spolupráce, proto současného ředitele naprosto chápu. Hřál si na prsou zmiji. |
Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)
2013-07-03 20:49- Date of removal: 2013-07-03
- Důvod odstranění:
Nepřihlášený uživatel |
#61 Re: Kolega Svoboda2013-07-03 21:48proč tu tak ošklivě lžete ... vždyť vy sám tomu nevěříte ...jaké ostruhy si tou LŽÍ chcete zasloužit? |
Nepřihlášený uživatel |
#622013-07-03 22:00Z mnoha komentářů proti Petici čiší zloba ....nechápu proč. Naopak mě to naplňuje nadějí, že by se tímto vyjádřením občanského nesouhlasu proti zmíněnému VELMI jemně řečenému NESTANDARDNÍMU a BEZPRECEDENTNÍMU propuštění pana profesra Svobody mohlo dostát pozornosti i mimo virtuální prostor. |
Nepřihlášený uživatel |
#63 Re: Kolega Svoboda2013-07-03 22:08Teď tomu nerozumím...jde o to jaký je pedagog pro studenty, co jim dá...nebo tady jde o nějaký spor s panem ředitelem?A zbavit....divný...zbavuji se starých hader,ne člověka, natož to jak čtu v předešlých kometářích, člověka, ktého si lidé váží... |
Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)
2013-07-04 08:53- Date of removal: 2013-07-04
- Důvod odstranění:
mates |
#65 Re:2013-07-04 08:55Dobrý den, úvodem: neznám situaci na gymnáziu, ani okolnosti této nepříjemnosti. Dokonce mě Standa nikdy neučil. Standu znám z oblasti neziskovek a volnočasových aktivit pro děti a cítím potřebu přispět do diskuse trošku z jiného soudku. Standu si velmi vážím za jeho nezištnou obětavost, empatii, skromnost a nadhled. Zanechává nesmazatelnou stopu ve výchově mladých lidí a pro mnohé se díky těmto vlastnostem stal skutečným morálním vzorem. Kdyby místo parlamentu ČR, při dýmce zasedala rada starších, měl by být jejich náčelníkem. Lidí jako je on je zoufale málo. |
Nepřihlášený uživatel |
#662013-07-04 15:19Jeden z nejlepších pedagogů, který mne kdy učil. I když jsem byl už na gymnáziu zaměřen spíše na přírodní vědy a absolvoval jsem technickou VŠ, z hodin filozofie si dodnes pamatuji hodně. S panem Svobodou jsem také řešil mnoho jiných věcí mimo studium, které měl jako zástupce ředitele Gymnázia Uničov na starosti - např. záležitosti ohledně maturitního plesu a studentské lyry. Vždy jsme našli řešení a co jsme dohodli, to platilo. S odstupem času (maturoval jsem v roce 2004) si říkám, že kdyby víc pedagogů na středních a pánů docentů na vysokých školách dosahovalo jeho morálních kvalit, bylo to naše slavné školství úplně někde jinde. Pana Svobody si vážím nejen jako pedagoga, ale hlavně jako člověka - a stojím za ním! |
Nepřihlášený uživatel |
#672013-07-04 17:58Standa je můj spolužák z gymnázia i z vysoké školy, je to jeden z mála lidí, kteří si zachovali za každé situace čistý štít a glanc, většina z nás učitelů by se mohla od Standy učit. Je to férový člověk a excelentní učitel.Žijeme v Absurdistánu, kdy absolutní nuly řídí fabriky či školy, ale protože jsou doporučeni "stranou",jsou u korýtka. Připomíná mi to léta komunistická. Je mi z toho hodně smutno. Iveta |
Nepřihlášený uživatel |
#68 Re: Proč byl Svoboda vyhozen?2013-07-04 18:13#5: - Proč byl Svoboda vyhozen? Pan profesor Svoboda studoval se mnou český jazyk a výchovu k občanství. Jedna ze zkoušek (semestrová) byla marxismus - leninismus, ale tento předmět byl součástí většiny učitelských kombinací. Filozofii pan profesor studoval později na UK v Praze. Iveta |
Nepřihlášený uživatel |
#69 Re: Re:2013-07-04 19:14Bože, ty musíš být šulin... |
Rozálie |
#70 Re: Vtip?2013-07-05 05:55omezenost na všech frontách. |
Nepřihlášený uživatel |
#712013-07-05 06:54Je to nejlepší učitel na světě, díky jeho práci jsem se velmi zlepšila, byl to sice přísný, ale hlavně lidský a přátelský kantor. I já jsem dnes učitelkou a nesouhlasím s takovými podlými vyhazovy. Držte se, pane učiteli. |
Nepřihlášený uživatel |
#72 Re: Proč byl Svoboda vyhozen?2013-07-07 21:21#5: - Proč byl Svoboda vyhozen? Doufám, že tuto slátaninu nepsal student gymnázia. To je opravdu inteligentní a smyslu plný projev. Milena |
Nepřihlášený uživatel |
#73 Re:2013-07-08 12:23Nová hala a hřiště je postavena jen díky Čapkově politické angažovanosti v ČSSD, která momentálně(bohužel) vede Olomoucký kraj. |
Nepřihlášený uživatel |
#74 Re: Vtip?2013-07-08 13:16Vážně? Napiš co konkrétně komu a kdy psal, lháři. |
Nepřihlášený uživatel |
#75 Re:2013-07-08 13:19Nikdo neříká, že je Čapka špatnej ředitel, jasně že hřiště i pověst se zvedla kvůli němu, ale pokud mají tito dva učitelé osobní spor, ať jsou natolik profesionální, že si ho budou řešit v soukromí a ne tím, že Čapka vyhodí nejlepšího učitele na škole. |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Exemplární trest pro střelce koček z obory Březka
13233 Vytvořeno: 2024-08-09
Za vyřešení drogové situace na Praze 5
707 Vytvořeno: 2025-01-16
Břehy bez omezení!
1753 Vytvořeno: 2024-01-24
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
2468 Vytvořeno: 2025-01-20
Podpora pro spolek Triangl
250 Vytvořeno: 2025-01-23
Petice za odvolání ředitelky Krajské veterinární správy Karlovarského kraje paní MVDr. Márie Slepičkové
1864 Vytvořeno: 2025-01-22
Petice za přepracování návrhu na rekonstrukci Hlavního nádraží v Praze
10144 Vytvořeno: 2023-11-28
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
3077 Vytvořeno: 2024-07-23
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
18146 Vytvořeno: 2023-10-23
Podpora udělení Ceny města Olomouce Ing. Vilému Švecovi in memoriam, za společenský přínos městu.
144 Vytvořeno: 2025-01-26
Petice proti zjednosměrnění provozu v centru Loun
262 Vytvořeno: 2024-11-29
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
49564 Vytvořeno: 2022-12-27
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
15754 Vytvořeno: 2023-10-30
Propusťme politické vězně a zastavme kriminalizaci rostlin a hub
147 Vytvořeno: 2025-01-13
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
1809 Vytvořeno: 2024-10-20
Žádáme zrušení nákupu letounů F-35
909 Vytvořeno: 2024-03-07
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
1453 Vytvořeno: 2024-12-12
Otevřený dopis Radě města Železný Brod ve věci KC Kina