Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

MIP

#3862 Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

2013-07-06 18:38

#3859: - Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

To, co je "nechutné" odstartovala svou nechutností nějaká soudružka komunistka v příspěvku č.3827. Ovšem, rozumím ti, soudruhu, komunistka si může dovolit JAKOUKOLIV nechutnost a je to v pořádku, protože je to v zájmu Strany.Tak  to moje "nechutnosti" nejsou, to uznávám.

Jestli pak byl mým ideovým soudruhem soudruh Hitler, pak byli mými ideovými soudruhy také soudruzi Lenin, Stalin, Gottwald a další velikáni KSČ(M). Tak tohle snad nemyslíš vážně soudruhu, že my dva jsme také ideoví soudruzi, ty se svým Gottwaldem a Filipem a já..... Přečti si ještě jednou moje příspěvky, možná se ti rozsvítí.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3865 Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

2013-07-06 18:50:48

#3862: MIP - Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

Nechutnosti zde rozehrál nějaký tydýt, který zde vystupuje pod přezdívkou mip, takže hochu, zpomal. Nejsi to náhodou ty, kdo zde píše slova typu, tlama, svině, hňup? No??? Ukaž, jak jsi čestný. Nebo nejsi čestný? Ty ta slova nepíšeš? To asi sama klávesnice ti tam tato slova píše, ty nic, ty muzikant, ale běda, když někdo napíše, co si o tobě myslí, to máš tlak 200 a náramně se rozčiluješ.

Cos čekal ?

MIp : ty, hňupe.

My : děkujeme ti, milý Mipe.

Mip : Vy svině komunistický.

My : Ano, milý Mipe.

Mip:  Kráva.

My : Jsi tak úžasný, strýčku Mipe.

Mipe, prober se, z léčení už tě snad propustili.

Nepřihlášený uživatel

#3867 Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

2013-07-06 19:00:47

#3862: MIP - Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

Takže jak se zdá, tak co je to KSČ(M) se nedozvíme, protože to asi nevíš, viď. Pokud ta paní, která reagovala na tvůj blábol hodila zcela zbytečně sexuální narážku, tak tys tuto narážku mistrně dovedl do perverze. Z toho se nevyvlíkneš.

Nemyslím, že Hitler byl soudruhem Leninovi, Stalinovi nebo Gottwaldovi. Podle tvého vyjádřeni ale víme, že to byl tvůj soudruh.

Ty opravdu nemůžeš být mým soudruhem. S takovými, jako jsi ty a tvůj soudruh Hitler, nebo Stalin a Gottwald se já nedružím. Možná že ale nevíš co znamená slovo "soudruh" a z toho vyplývá zmatek v tvé hlavě. Jinak jsem rád, že přiznáváš, že nesouhlasíš se zbytkem světa když jde o význam filosofa  Karla Marxe. Tvůj soudruh, Adolf Hitler v tom byl s tebou zajedno. Které další filosofy ještě neuznáváš? Bratři Marxove, zejména Groucho byli na rozdíl od tebe velmi vtipní a, taky na rozdíl od tebe, Hitlera za svého soudruha nepokládali.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...