Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3932 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIP se překonává: "Císař Karel IV byl agent StB!"

2013-07-09 16:01

#3931: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIP se překonává: "Císař Karel IV byl agent StB!"

Jo ahá, většina, to je krásné slovo a já stále trvám na to, že to, co  chce nebo nechce většina, ukázaly poslední volby.

Ano, mně se za komunistů žilo lépe, pokud Vám ne, tak je to Váš problém, já za to nemůžu.

A zrovna Vy mojí selanku fakt nerušíte, tak si moc nefanděte, človíčku nešťastná. Smějete se jak natržená cmunda nebo  tam střelíte úsměv, když jste v křeči ? Raději mi neodpovídejte, najděte si soudruha domovníka MIpa, vezměte se za ruku a běžte se projít, např. večer po bezpečném Máji.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3934 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIP se překonává: "Císař Karel IV byl agent StB!"

2013-07-09 19:45:26

#3932: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIP se překonává: "Císař Karel IV byl agent StB!"

Vysvětlete prosím, jak se vám žilo, za komoušů lépe. Děkuji, bude to možná slušná prča...

Nepřihlášený uživatel

#3941 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIP se překonává: "Císař Karel IV byl agent StB!"

2013-07-10 06:54:27

#3932: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIP se překonává: "Císař Karel IV byl agent StB!" 

Vy budete opravdu zaostalá, že? Zeptejte se soudružky Baborové, je matikářka, jestli 20% je většina...?:-)

Chudinko, asi musíte být zcela neschopná, když se Vám nyní žije hůř, než za komunistů....

Já si nefandím,... a ano, k smíchu je mi tu často....z Vás, nenapravitelných bolševiků:-) 

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...