Petice pro Nechceme Česko Romskou vlajku

Quoted post

FUCK CIGOŠI

#561 Re: Re: Re: Všichni jste hrozně hloupí, zhruba stejně jako průměrnej cigán!

2013-07-20 00:46

#559: -THY- - Re: Re: Všichni jste hrozně hloupí, zhruba stejně jako průměrnej cigán!

no ty seš úplný kokot běž se kamarádit s těma zmrdama a kouřit jim při tom péro ty debile! a nejsem nácek jsem tvrdě proti nacismu a taky cigánům. a jsem rasista POUZE vůči cigánům. co mi vytkneš teď ty namachrovaný čuráčku

Odpovědi

-THY-

#562 Re: Re: Re: Re: Všichni jste hrozně hloupí, zhruba stejně jako průměrnej cigán!

2013-07-20 01:29:19

#561: FUCK CIGOŠI - Re: Re: Re: Všichni jste hrozně hloupí, zhruba stejně jako průměrnej cigán!

Well... tak třeba toto: rasismus je teorie, či ideologie, která rozděluje lidi do skupin podle biologických znaků a rozdílů, popřípadě jimi odůvodňovat sociální nerovnosti ve společnosti. To znamená, že buď rasista jsi a nebo nejsi, nemůžeš být rasista POUZE proti někomu, to je blbost. Když už o sobě říkáš, že jsi rasista, zjisti si nejprv, co to slovo znamená. 

Jestli se s cikány kamarádím, či ne, o tom ty nevíš bohužel nic. Abych tě trochu uvedl do tématu, které jsi nakousl, vyrostl jsem na sídlišti, kde jsem musel celé dětství neustále utíkat před partičkami cikánů, mockrát jsem byl okraden a zbit. Nepotkal jsem v životě moc cikánů, o kterých bych řekl, že jsou slušní. Kriminalita a sociální nepřizpůsobivost jsou v tomto případě kamenem úrazu. Existuje spousta způsobů, jak se s tímto vyrovnat a všechny jsou dlouhodobou záležitostí.
Pokud se ti líbí myšlenka rasových čistek a podobně, udělej si půlroční dovolenou ve Rwandě nebo jiné zemi ve střední Africe, ať víš o čem mluvíš. Nicméně řešení problémů s cikány, je věc, kterou ani nechci moc rozebírat, tady se totiž diskutuje o petici. Výstava "Výběrové řízení na česko-romskou vlajku" je uměleckým projektem a člověk, který v souvislosti s ním, chce podepisovat jakoukoli petici, o tom má buď naprosto nulové informace a nebo je to zaostalý ignorant, který vůbec nepochopil, o co jde. Trochu mě zklamalo, že se našlo 8600 lidí, kteří byli buď líní na to, aby si našli nějaké info o projektu, nebo jsou tak hloupí, že jim nedošlo, čeho se projekt týká.

To že mi říkáš "namachrovaný čuráčku", tak to bude asi proto, že se vyjadřuju jako inteligentní člověk a ne jako primitiv.
Lidé v této diskuzi jsou hrdí na to, že jsou bílí. Tihle lidé si asi neuvědomují, že na tom, jak, kde a s jakou barvou kůže se narodili, nemají žádnou zásluhu, takže absolutně nemají na co být hrdí.  Já jsem spoustu času investoval do vzdělání a proto se umím civilizovaně a slušně vyjádřit, a ano, jsem na to hrdý, protože jsem pro to musel něco udělat. Jestli to pro tebe znamená, že jsem namachrovaný, tak máš asi pravdu. Jestli tvoje nebo něčí jediná pýcha spočívá v tom, že ses narodil s bílou barvou kůže a v téhle zeměpisné šířce a délce, tak to je mi tě vážně líto, protože jsi zřejmě v životě mnoho nedokázal a nemáš v podstatě nic, na co bys mohl být pyšný.