Jsme pro samostatnost DDM Vážka Mimoň

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Re: Re:

2013-09-18 12:10

#7: - Re: Re:

Asi jste to moc nepochopila. To mě mrzí. Ovšem na chodu vážky se nic nezmění, bude to jako odloučené pracoviště, jen paní Petrová nebude ředitelkou, ale "zástupkyní ředitele". Jinak Vážka bude stále fungovat

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#9 Re: Re: Re: Re:

2013-09-18 14:08:33

#8: - Re: Re: Re:

Hm, asi jsem to MOC nepochopila, kéž byste měl pravdu. Mám velmi špatný pocit, že to chápu až zbytečně moc.

Ale zajímalo by mne, jak víte, že bude paní Mgr. Petrová zástupkyní? Ptal se jí někdo? Takže jde o paní Mgr. Petrovou?  Aby nebyla ředitelka? A Vážka pojede dál, včetně programů, které zavedla a vymyslela ona, takže někdo jiný bude pokračovat v jejím díle? To se totiž z předložených materiálů opravdu vyčíst nedá. Zdá se mi, že o tom dost víte, můžu vědět, o koho se jedná? O nějakého zastupitele? Byl jste se na nějakém programu podívat? Víte, aspoň odhadem, kolik dětí se zúčastnilo kroužků a kolik dětí bylo na poslední akci? Jestli je známa nějaká další koncepce - proč o ní nikdo neví a proč se o ní nikde nedočteme? Jestliže se chystá taková věc, nechtělo by to třeba diskutovat - s paní ředitelkou Vážky, s lidmi, co do Vážky dávají své děti....proč taková akce v utajení?