Otevřený dopis guvernérovi ČNB

Quoted post

Jitka

2013-10-16 21:15

Připouští tu vůbec někdo možnost, že nás MSD chtělo okrást a naše peníze vytunelovalo? Proč nás nevyplácí? VSZ zablokovalo jenom část peněz. Ze zbytku nás mohli vyplatit. Nedělají to! Tvrdí, že vyplácejí, ale komu z nás přišla platba? S jakým datem? Podívejte se, kolik MSD vykazuje peněz, kolik je zablokováno a kolik zbývá na výplatu členů!

http://www.petice24.com/signatures/za_vyreseni_patove_situace_zalozny_msd/

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#23 Re:

2013-10-17 07:21:47

#20: Jitka -  

Několirát se tady či na jiných fórech psalo, že VSZ zablokovala jen část peněz tak proč nevyplácí MSD ze zbytku klienty. Přece MSD nemá 15miliard na účtech, ty peníze jsou zainvestování, rozpůjčeny a postupně spláceny. Nechci spekulovat o skutečné výši dostupnosti peněz , množství rozpůjčených, ale rozhodně to není tak, že na účtech MSD leží všechny vklady klientů :-)

Mip

#37 Re:

2013-10-17 09:53:35

#20: Jitka -

Což takhle MYSLET milá Jitko, myslet než něco napíši? "Nás" MSD okrást celkem nemohlo. I kdyby se samo "vytunelovalo", dostal jsem své peníze při jeho likvidaci z pojištění vkladů. (Ostatně v době, kdy podle chytráků jako jste vy, chystalo krádež, jsem ke svým penězům mohl....) Chtělo tedy nejvýše okrást Fond pojištění vkladů. Teprve po zákroku naprosto neschopné úřednice Smetanové , která drze prohlašuje, že hájí zájmy státu, k penězům nemohu a navíc nemám nárok ani na výplatu z pojištění vkladů, neboť družstvo není v úpadku. Tato povedená státní zástupkyně tedy postihuje ne původce možné krádeže, ale mne, který rozhodně s tím nemá nic společného. To jen nějaká Smetanová přišla na nový způsob, jak mne okrást (už mi vznikla škoda tím, že nemohu k penězům. Kdo je tím vinen, Jitko?). Ano, cizí majetek v tomto státě drze tunelují a kradou už i státní zástupci. Proč by ne, vždy najdou nemyslícího hlupáka, který jim ještě zatleská....