Petice na podporu vedení KTF UK v čele s Doc. Jaroslavem Brožem.

My, studenti, věřící i široká veřejnost jsme znepokojení štvavou kampaní proti vedení Katolické fakulty UK v Praze. Dnes již bývalé vedení v čele s panem prof. Vojtěchem Novotným se dostalo do sporu s prof. Tomášem Petráčkem, kterému byl ukončen pracovní poměr na fakultě z důvodu snižování stavů.

Pan profesor Petráček poškozuje dobré jméno fakulty v médiích i soudním sporem. Prof. V. Novotný na post děkana rezignoval a v demokratické volbě byl zvolen doc. Jaroslav Brož, který hned na počátku svého prvního akademického roku v čele fakulty, čelí podobné kritice jako bývalé vedení.

Jeho kritici již sepsali petici rektorce univerzity aby situaci řešila, aniž by dali doc. Brožovi šanci svoje schopnosti ve vedoucí funkci ukázat. Plně podporujeme současného děkana doc. Jaroslava Brože, který je podle nás zárukou správného směřování Katolické teologické fakulty UK a odmítáme útoky, které jsou proti němu v současné době vedeny.

Bc.Václav Krejčík, DiS. - student KTF UK Praha    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem akceptuji, že Bc.Václav Krejčík, DiS. - student KTF UK Praha bude moci vidět všechny informace, které v tomto formuláři uvedu.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.

Souhlasím se zpracováním informací, které jsem poskytl/a v tomto formuláři, a to pro následující účely: