Petice proti jmenování Hermana ministrem kultury

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2014-01-13 06:44

Jsem emeritní pracovník kulturní organizace. Na kontě mám nár.kulturní památku vodní mlýn Slup u Znojma a návrh turbiny pro větrný mlýn v Ruprechtově jediný na světě s unikátní americkou turbinou D.Halladaye. Pracoval jsem čtvrtstoletí v Technickém muzeu v brně,byl jsem kurátorem Kaplanova památníku, po restituci voršilek byl památník likvidován a já dostal z toho mozkovou mrtvici, tudíž jsem I,.úřední obětí církevní restituce v ČR S nominací pana Hermanna nesouhlasím i z tohoto důvodu, církevní restituce jsou nemravné, nemorální a proti právu republiky.Pan Hermann mimo jiné toto vše podporuje. Dr.Jiří Jaroš N. nositel medailí ČSBS, ČSOL a medaile za mlýn Slup

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#212 Re: herman

2014-01-13 09:39:44

#211: -

Skvělé. R. Trávnický

Autorka petice

#213 Re:

2014-01-13 10:41:36

#211: -  

Pane Jaroši, děkujeme Vám za podporu petice, moc si toho vážíme. Přidal jste se k významným jménům na naší petici jako jsou: Lenka Procházková, Jiří Vyvadil, Klára Samková, Daniel Solis a mnozí další. Děkujeme Vám i všem ostatním petentům. O naší aktivitě jsme informovali prezidenta republiky, déle budoucího premiéra a mnoho jiných koaličních politiků.