Zábavní pyrotechnika pouze na Silvestra

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#196 Re: Přeji hodně zážitku ve světě, kde všechno bude zakázáno !!!

2014-01-16 17:44

#195: Pleskanec - Přeji hodně zážitku ve světě, kde všechno bude zakázáno !!!

a co takhle zakázat zveřejňovat ty vaše výplody? vy si myslíte, že když se hází petardy a pouští rachejtle, že je to slyšet jen u vás na dvoře? jak jako "chovatel"dvou psů můžete napsat takový nesmysl, že se leknete štěkotu psa svého souseda? to vaši psi neštěkají?zřejmě zpívají. dokážete se vcítit do mysli někoho, kdo je třeba postižený nebo slepý a nějaký trotl mu hodí dělbuch za zády? jak chcete vyselektovat aby petardy neházely děti, lidé pod vlivem alkoholu? aby se petardy neházely na zvířata či lidi? inspirujme se Německem. jak tady již někdo napsal. prodávat den před silvestrem, použít pouze 31.12. pokud to bude další den striktní sankce.

Odpovědi

Pleskanec

#199 Re: Re: Přeji hodně zážitku ve světě, kde všechno bude zakázáno !!!

2014-01-17 10:25:24

#196: - Re: Přeji hodně zážitku ve světě, kde všechno bude zakázáno !!!

To je milý nepřihlášený uživateli totální hovadina. Pyrotechniku, pokud pouštíte na ulici, tak to slyšet je, ale o nic víc, než štěkot toho sousedova psa, kterej štěká od rána do rána na cokoliv, co se jen pohne. Když usínám a naši psi (žijící s námi v domě) na jeho štěkot reagují, je to na infarkt! Myslíte si, že slepý se zrovna tak nelekne třeba auta, nebo u zadku mu vrčícího psa? Dokážete se vůbec do situace takového člověka vžít Vy? Co mi to tady namlouváte za blbosti. Zvěři v lese nevadí kravál traktorů a motorových pil, ale pyrotechniky z 2km vzdálené obce se leknou? Selektovat se nic nedá, stačí však dnešní namyšlená děcka učit pokory a úcty k ostatním a ke zvířatům!

Aby nedošlo k omylu, taky si myslím, že není potřeba, aby se dělobuchy házely v červenci. V prosinci a v lednu se to dá bez problému vydržet. Ohňostroj na narozeniny, nebo při nějaké akci taky není problém. Vždyť to není každý den. Všechny děti v naší rodině (dříve i my) jsme milovali ohňostroje a na silvestrovskou půlnoc se těšili podobně jako na Vánoce. Pro děti je to obrovskej zážitek a víte co mi synovci řekli po letošním odpálení mých ohňostrojů? Že budou šetřit na příští rok, aby mohly taky něco koupit.