MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

kočkomilka

#10060 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-11 11:58

#10034: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Pane Romane,děkuji za odkaz,který jste mi poslal.Shlédla jsem fotky a některá videa.K tomu,co jsem viděla,nemám sebemenší slůvko kritiky.Holky z Pussy mi byly prezentovány jako hloupé,sprosté a bezmyšlenkovitě řádící individua.Přiznávám,že jsem se o ně pak víc nezajímala.Ale teď mohu říct,že jsou to bojovnice,že jim o něco jde.Neviděla jsem žádnou drůbež ani kříž,to by se mi zcela jistě nelíbilo.Třeba bych pak řekla,že přestřelily,ale třeba také ne.Každopádně jsem nikdy nestála na jejich místě,takže by mi nenáleželo je soudit.. Ale k tomu,co jsem viděla,mohu říct jen:"Jo!" Markéta. Sedláková z Kamejku

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#10081 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-11 12:47:16

Roman Skácel
Hodonín

#10098 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-11 13:39:44

#10060: kočkomilka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Mě to extrémní připadá, ale s ohledem na situaci v jejich zemi je běžná demonstrace na ulici, kterou tamní policie rozpráši na počkání o dost méně účinná, než šokovat své spoluobčany na samé hraně lidské důstojnosti.

Naštěstí zde nejde o Pussy Riot, které jsou ale i přes svůj extremismus hodnoceny jak Evropským parlamentem, tak i mnoha osobnostmi ve vztahu ke svému pojetí disemtu, kladně.

Nesouhlasím především s tím aby je musel prezident Zeman hodnotit stejně vulgárně, jak se ony chovají a to v rozhlasu a ještě se strapňovat tím, že jim do jejich i tak sprostých textů, další nové sprosťárny, které tam zatím nejsou, podsouvá...

P.S. Vůbec nejdůležitější je najít důvod toho, proč právě tuto, obscénní kapelu, musel pan Zeman hodnotit?

Proč proboha musí náš prezident rozšlapávat lejna?