MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#10098 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-11 13:39

#10060: kočkomilka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Mě to extrémní připadá, ale s ohledem na situaci v jejich zemi je běžná demonstrace na ulici, kterou tamní policie rozpráši na počkání o dost méně účinná, než šokovat své spoluobčany na samé hraně lidské důstojnosti.

Naštěstí zde nejde o Pussy Riot, které jsou ale i přes svůj extremismus hodnoceny jak Evropským parlamentem, tak i mnoha osobnostmi ve vztahu ke svému pojetí disemtu, kladně.

Nesouhlasím především s tím aby je musel prezident Zeman hodnotit stejně vulgárně, jak se ony chovají a to v rozhlasu a ještě se strapňovat tím, že jim do jejich i tak sprostých textů, další nové sprosťárny, které tam zatím nejsou, podsouvá...

P.S. Vůbec nejdůležitější je najít důvod toho, proč právě tuto, obscénní kapelu, musel pan Zeman hodnotit?

Proč proboha musí náš prezident rozšlapávat lejna? 

Odpovědi

kočkomilka

#10304 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-11 18:58:13

#10098: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Reaguji na Váš poslední příspěvek,který byl určený mně.. Tak určitě jdou Pussy do extrémů.Ale k tomu,co jsem viděla, nemohu skutečně nic namítat.Ty holky se takhle "divně" nechovaly jen tak pro nic za nic a ani nechtěly propagovat sex.Jde jim o budoucnost jejich země.. Tak to teď vidím já! ..A teď dovolte něco osobního.Celá naše rodina před Vámi smeká.Jste slušný,vzdělaný a inteligentní člověk s všeobecným přehledem.Takových lidí je třeba si vážit.Doma se "dohadujeme"o Vašem věku a vzdělaní.Pokud nám svůj věk a vzdělaní prozradíte,budeme rádi.Pokud ne,tak to samozřejmě budeme chápat a respektovat. Velké díky za to,že jste!!! Markéta Sedláková z Kamejku