Petice za zákaz kouření v restauracích

Quoted post

RM

#258 Můj názor

2014-11-25 15:20

Provozovatel/majitel podniku by měl mít svobodnou volbu - je to přeci soukromé podnikání, proboha, jak to můžete chtít zakazovat? Vždyť to je jako kdyby milovník masa přišel do vegetariánské restaurace a nadával, že tam nemají pořádný bůček... prostě je to na každém, jak si to udělá...

Pokud si někdo stěžuje, že přijde s dětmi do kuřáckého podniku, a někdo tam kouří, tak je s prominutím blbec. Přeci to dopředu ví, sakra, tak na co si pak stěžuje? Navíc si myslím, že v hospodách, barech, diskotékách, nemají děti co dělat.

Nehledě na to, že některé děti jsou nevychované, a když si chci v klidu někde posedět, popovídat s kamarády, a vedle u stolu banda capartů ječí, řve, běhá, kňourá a já nevím co dalšího, tak mě to taky ruší. Možná by to taky vyřešil nějaký zákaz vstupu dětí, co?

Nebo také bylo psychology zjištěno, že tmavá auta si kupují převážně agresivní řidičí, kteří jezdí jak prasata. Zakažte tedy výrobu tmavých vozidel. Protože podle mě je daleko horší, když do vás narazí nějaké hovado za volantem, než že na vás někdo trošku foukne kouře.

Odpovědi

Správně děti do hospody nepatří

#265 Re: Můj názor

2015-06-11 11:11:29