MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#18711 Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem!

2014-11-27 16:54

#18708: Káča - Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem! 

Kaco, Kaco, Kacenko.  Nejradeji bych Vam tykala: Nebudete o mnoho starsi, nez jsou moje deti. Diky za Vase diskuzni prispevky.  Strach z komunistu u lidi, kteri neco prozili, zustane do konce zivota.  Vzpominam si, kdyz jsem potrestala naseho petileteho synka za neposlusnost, tak mi rekl.   A ZITRA POVIM VE SKOLCE, ZE POSLOUCHATE SVOBODNOU EVROPU  A  HLAS AMERIKY.  Dnes se tomu clovek zasmeje, ale tenkrat jsem mu rychle vymyslela chorobu a tyden ho do skolky nepustila. A dnes se jeste najdou jedinci, kterym se styska po starych dobrych casech totality.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#18733 Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem!

2014-11-27 17:41:00

#18711: - Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem! 

Přesně tak, jak píšete Vy i Káča, plně s Vámi souhlasím.

A kdo ze zdejších diskutujících touží opět po komunismu, at emigruje do KLDR

a nás tady s tím neobtěžuje  !!!

Káča

#18737 Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem!

2014-11-27 17:59:47

#18711: - Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem! 

Jen tak si od někoho tykat nenechám,což jste si už v mých příspěvcích mohla přečíst.Ale od Vás mi to vadit nebude.Je mi 38 let,ale opravdu mi klidně tykejte.Velice jste mě pobavila zážitkem se svým synem.No,ale tenkrát Vám do smíchu být nemohlo.Já zase nezapomenu na zážitek,kdy jsem si tajně vzala do školy tašku s nápisem USA.Domů jsem šla se slzami,protože jsem nechápala,proč na mě soudružka zástupkyně ředitele školy křičela,že tím dávám najevo sympatie s imperialisty.Vůbec jsem tomu nerozuměla.Vždyť jsem měla jen tašku,kterou mi přivezl můj strýc.A nebo jsem nedokázala pochopit,proč má moje mamina některé knížky zabalené v novinách a schované tak,aby nebyly vidět.A nebo proč nesmím říkat,že měla moje babička služku a že měl můj pradědeček statek,mlýn,elektrárnu,pilu.. Tuhle dobu už přeci nemůže chtít nikdo vrátit zpátky!!!