MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Káča

#18737 Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem!

2014-11-27 17:59

#18711: - Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem! 

Jen tak si od někoho tykat nenechám,což jste si už v mých příspěvcích mohla přečíst.Ale od Vás mi to vadit nebude.Je mi 38 let,ale opravdu mi klidně tykejte.Velice jste mě pobavila zážitkem se svým synem.No,ale tenkrát Vám do smíchu být nemohlo.Já zase nezapomenu na zážitek,kdy jsem si tajně vzala do školy tašku s nápisem USA.Domů jsem šla se slzami,protože jsem nechápala,proč na mě soudružka zástupkyně ředitele školy křičela,že tím dávám najevo sympatie s imperialisty.Vůbec jsem tomu nerozuměla.Vždyť jsem měla jen tašku,kterou mi přivezl můj strýc.A nebo jsem nedokázala pochopit,proč má moje mamina některé knížky zabalené v novinách a schované tak,aby nebyly vidět.A nebo proč nesmím říkat,že měla moje babička služku a že měl můj pradědeček statek,mlýn,elektrárnu,pilu.. Tuhle dobu už přeci nemůže chtít nikdo vrátit zpátky!!!

Odpovědi

Zdeněk Fík

#18741 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem!

2014-11-27 18:09:07

#18737: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem! 

Jak vidíte, tak může, ale už jich ubývá.

Přeji hezký večer.

Nepřihlášený uživatel

#18749 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem!

2014-11-27 18:30:37

#18737: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem! 

Mila Kaco Kaco Kacenko. Tak jsem se trefila. Jste stejne stara, pardon, mlada, jako moje dcera. Vasi rodice mohou byt pysni, jak Vas vychovali. Velmi si Vas vazim a jenom lituji, ze my dve se nikdy nepotkame.  Zdravi Vas babca Dana Novakova z Vysociny.   P S  Muj otec byl vyhozen z pravnicke fakulty, protoze byl synem nemecke hrabenky.