MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#19939 Re: Re: Re: Re:

2014-11-30 01:04

#19921: Káča - Re: Re: Re:  

"Káčo",

já zde od začátku kopu za Vás, ale teď se uklidněte. Kvůli kecům jednoho ožralého dementa z bezvýznamné země nebude nikdo plýtvat penězi. A jestli myslíte Putina a jeho velkozem, tak tam už to vůbec nehrozí. Tohle nedokázali ani v době studené války a že je Reagan hodně dusil (až je udusil). Teď je to obdobná situace. Američané použili druhou polovinu Reaganovy strategie (tu s ropou) a jestli se jim to povede, tak nám sem bude Putin moct poslat maximálně mor a neštovice. Jsou tu sice i jiné jaderné mocnosti, ale k těm se věhlas mistra zatím nedostal a i když, tak se jich to moc netýká. Čína je teď náš strategický spojenec a do KLDR se nevydá, protože by ho tam hned po prvním projevu popravili. On by je, ač stejného vyznání, při své senilitě určitě něčím nasral. Hlavně nesmí do Iránu, ale tam ještě nejsou bohudík tak daleko s vývojem.

Odpovědi

Káča

#19949 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-30 01:40:21

#19939: - Re: Re: Re: Re:  

Ježíš,teď jste mě pobavil.A smysl pro humor je další z vlastností,které na lidech obdivuji.Ale nebuďte takový optimista.Ten ojedinělý exemplář,který se stal reprezentantem našeho státu,je dost nebezpečný.Když dokázal hned po volbách urážet své vlastní voliče,tak si nemyslete,že by nedokázal urazit i své východní spojence.Občas mi připadá,že ani chudák neví,s kým je,proti komu jde,koho má urážet a komu má pochlebovat.Tak možná projistotu uráží všechny.Takže na Vašem místě bych tak klidná nebyla.Ale člověče,po přečteni Vašeho příspěvku a za předpokladu,že se nepletete,bych mu snad i z vlastních peněz přispěla na cestu do KLDR.Já vím,že nemám přát nikomu nic zlého,ani to nedělám,ale v tomto případě chráním svoji bezpečnost,tak bych možná těm Božím mlýnům trošku pomohla.Přeji dobrou noc.

Nepřihlášený uživatel

#20009 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-30 10:57:39

#19939: - Re: Re: Re: Re:  

ježíš....jůůůůů?...no né jste  skvělý...jak vám to myslí....asi z vás budu mít emoční orgasmus...vaše Káča