MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#23344 Re: Re: Re: Nikoliv, petice není vůbec mrtvá, ale je velmi pravděpodobné....

2014-12-09 10:41

#23336: - Re: Re: Nikoliv, petice není vůbec mrtvá, ale je velmi pravděpodobné.... 

Je to naprosto evidentní, ale na této debatě je vidět, že ne každému, dokonce by se dalo říci, že ne "většině" národa. Ta naopak vidí postavenou figuru v osobě pana Karla a to hnusnými imperialistickými Američany. Je to věčný boj dvou rozdílných ideologií a nic proti němu, ale na rozdíl od Karla je teď presidentem Miloš a nikdo neví (i když se zde většina tváří, že ano) jak by to vypadalo, kdyby tomu bylo naopak. Já tady za nikoho nekopu, jen si myslím, že národ podlehl volbě "menšího zla" a zvolil si to větší. Ale nejsem zas tak veliký "přehleďák", jako mnozí zdejší přispěvatelé, takže se samozřejmě mohu mýlit. Současnost mne však zatím bohužel přesvědčuje o opaku. Dokonce si myslím (ale je to pouze můj názor), že zde pod pokličkou současných událostí v tichosti vyrůstá ještě nebezpečnější figura, které si z důvodů cíleně vykonstruovaných "manévrů" zatím nikdo moc nevšímá.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#23381 Re: Re: Re: Re: Nikoliv, petice není vůbec mrtvá, ale je velmi pravděpodobné....

2014-12-09 12:48:00

#23344: - Re: Re: Re: Nikoliv, petice není vůbec mrtvá, ale je velmi pravděpodobné.... 

Asi myslíte bureše nebo někoho jiného z kádrů prognostického ůstavu?

Nepřihlášený uživatel

#23398 Re: Re: Re: Re: Nikoliv, petice není vůbec mrtvá, ale je velmi pravděpodobné....

2014-12-09 14:47:31

#23344: - Re: Re: Re: Nikoliv, petice není vůbec mrtvá, ale je velmi pravděpodobné.... 

Tak to je jednoznačné, že Nebureš je druhý do dvojky se Zemanem a nebezpečnost těchto dvou je právě v tom, že jsou dva, přičenž ten první v pozicie absolutně beztrestného s mocí promíjet zločiny, tedy si jistě mnozí z nás dovedou představit, co s tím udělají. Klaus-Zemanova makroamnestie už to předvedla a rozhodně nebyla jen Klausova. 

Co se týče oné "volby menšího zla", tou skutečně část voličů Zemana argumentovali, to soudnější z nich by dnes již takovou hloupost nedělali, řekl bych, neb je to opravdu vážné především v duu Nebureš - Zeman.