MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#24436 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tedy

2014-12-13 14:05

#24430: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tedy zno 

Já jsem s vámi v rozporu jen v tom, že Zeman není nějakým "kolemjdoucím". Je to zločinec, který se zločinci obklopuje. 

Tedy podle toho, jak se pohyboval ve polečnosti za bolševika, usuzuji, že se nejednalo o disidenta, ale prostě donašeče StB. Digitalizace dat je nyní prakticky zmařena. Těžko si také představit, že by člověk jasných morálních zásad, kritizující bolševický režim (v ono "odvážném" textu) nyní jednal jako Miloš Zeman. 

Velmi se obávám, že Miloš Zeman nikdy nic nepopřel ve svém jednání, naopak je vzácně konzistentním komunistů, pravděpodobným StBákem a KGBákem. Rusko tu postavilo figuru a tu se samozřejmě budou chtít udržet, dokud to bude jen trochu možné a alkoholový demen Miloš Zeman se jim za to odvděčuje každý den. 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#24443 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-13 14:31:58

#24436: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tedy 

Já vím, přestože nemáte ani nejzákladnější poznávací nick name, už Vaše názory dokážu poznat a pokud dovolíte, dokážu si představit i Vás osobně.

Pro mě jste ten postarší pán, který se pomalu pohybuje jak ve svém bytě, relativně obklopen lidmi, ale jinak sám, uzavřený sám do sebe, do toho prostoru a neschopen se z jeho podstaty jakkoli vymanit.

Tipl bych si, že nosíte domácí trepky, kostkovanou košili (flanelovou) a každopádně župan. Doma nepřetápíte, takže máte v trepkách tlusté ponožky. Jako člověku Vám není co vytknout, ale svobodný nejste. To, co jste si nechal nalhat a co si nalháváte Vás bolí a kdyby do toho něco nezapoadalo, rovnou to odmítnete, jako snahu Vám lhát.

P.S. Opravdu beru jen to, co můžeme obecně k Zemanovi shrnout i s ohledem na to, že ho z veřejného života známe už mnohá léta, jako občana, který se nerozpakuje lhát veřejně, nemá daleko k alkoholu (tipl bych si průběžně tak nadosah), jenž devastuje jeho osobnost, díky této devastaci už nefungují s ohledem na věk a sebevědomí v nejvyšší ústavní funkci pojistky, které brání excesům a obsesím, z nich pak vypadává obrázek nevyzpytatelnosti v jednání a chování, až po významně obraz osobnosti prezidenta dehonestující prvky.

P.P.S. A co je nejhorší, došlo ke změně politických hodnot a na povrch vyplaval ten proletářsky internacionální "socan v Zemanovi", který byl na dně a který si myslí, že je dovoleno vše, dokonce i to, aby on sám a osobně řídil kormidlo politického směřování naší země, což je dokonale nemožné a pro mě i nepředstavitelné.

Trucovitý a nezvladatelný zapšklý stařec, protivný asi i sám sobě, nejen okolí, chvilkami žoviální a povznešený, přičemž v zásadě vždy v takových chvílích trapný až stupidní ve výrocích a činech, přičemž každopádně nepochopitelný a neuvěřitelný ani větší menšinou.

A pokud je možné ho definovat jediným slovem, pak je to podle mě FALEŠ... (coby opak ryzosti)...,

...což u přímo voleného prezidenta vypovídá spíš o nás, kteří jsme si ho zvolili a zahraničí pak vidí jen a jen "nějaký ten" falešný národ v nás...