MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Vybrat přezdívku

#24622 Re: Re: Re: Líto mi je všech rodin, které musely trpět v průběhu vykonstruovaných procesů...

2014-12-14 09:45

#24580: - Re: Re: Líto mi je všech rodin, které musely trpět v průběhu vykonstruovaných procesů... 

A argumenty? Paradoxne k tomu ich politologickému zaradeniu medzi "krajnú" ľavicu vystupujú najmenej extrémisticky, najpragmatickejšie, ako to tak zobďaleč sledujem, a nezdá sa mi, že by medzi nimi neboli inteligentní ľudia, práve naopak. Ich sociálny program a názor na riešenie soc. problémov vychádza z ich presvedčenia a každý človek má právo zaujímať nejaký názor - nie je zrůda preto, že sa ten názor diametrálne odlišuje od "môjho" postoja, ako si to tu viacerí vykladajú:-). Neomarxisti náhodou veľmi presne analyzujú súčasnú spoločnosť a veľmi správne upozorňujú na to, kam jej trendy smerujú, pokiaľ nevyrieši ten alebo onen problém.  Niektorí si myslia, že neomarxista je nadávka:-)), pretože ani netušia, čo to znamená. Určite sa mi páčia niektoré myšlienky neomarxizmu, ale tunajších kokotkov treba najprv dovzdelať, aby to pochopili. A to už asi nepôjde:-)).

Pán Zeman je napr. názorovou orientáciou sociálny demokrat, čo znamená niečo podobné ako ľavicový liberál:-). V podstate celkom sympatický politický prúd. To neznamená, že v niektorých smeroch sa názory ľudí takto orientovaných nemajú odlišovať. Demokracia je diskusia. Ak toto politické strany zvládnu a namiesto korporatokracie aj vnútri nich bude existovať tá demokratická diskusia (čo zavedené strany okrem tých komunistov asi nezvládajú už podľa toho, že celé roky v nich nedochádza ku generačnej výmene a stranícke elity sa držia politických postov ako voš chrasty) a mobilita, potom možno bude mať zmysel v takej strane byť. :-)  

Zatiaľ je zrejmé, že demokratická diskusia je niečo, na čo ľudia nie sú pripravení nielen v rámci politických strán:-).

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#24623 Re: Re: Re: Re: Líto mi je všech rodin, které musely trpět v průběhu vykonstruovaných procesů...

2014-12-14 09:51:30

#24622: Vybrat přezdívku - Re: Re: Re: Líto mi je všech rodin, které musely trpět v průběhu vykonstruovaných procesů... 

Nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka. Znalost sama vzděláním není na tom se jistě shodneme. 

Tedy na základě čoho tak bohorovně tvrdíte, že analfabet - neomarxista správě analyzuje současnou společnost, když Marxismus - leninismus je snůška blábolů, která s podstatou světa nená vskutku vůbec nic společného? 

Zeman je komunista, sociálního a sosiálně liberálního na něm není opravdu už vůbec nic, nejen proto, že si poslal komunistu a velmi pravděpodobného KGBáka Remka do Ruska na posta velvyslance. 

Vy komunisti umíte mazat med kolem ústa, ale ve skutečnosti, jakmile se dostanete k moci, tvrdě jí zneužíváte a to i na fyzickou likvidaci vašich oponentů, jak předvádíte např. i nyní na Ukrajině.