MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#24653 Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.2014-12-14 10:51#24645: Roman Skácel - Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl. Putin superkapitalista :-) Skácele vy nejen, že jste evidentně vyrostl bolševické rodince, ale vy dokonce jste bolševikem :-), ale zklamáním to pro mne není, je to spíše smutná realita, kdy se člověk jinak vcelku jistě s rozumnými názory uchýli k bolševickému slovníku, kdykoliv se dostane do úzkých. Horší na věci je, že nejen uchylujete ke slovníku, ale i jediným znalostem, kterým se vám dostalo ve fylozofii tedy k MDH, politické ekonomii, bolševické filozofii :-). Mnozí mí kolegeové z ČVUT jsou na tom obdobně jako vy, nepřekvapuje mne to. Mrzí mne to jen u těch s kterými jsem osobně strávil revoluci v roce 1989. |
|
Odpovědi
Roman Skácel |
#24674 Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.2014-12-14 11:32:16#24653: - Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl. Lidé jako Vy by mohli dělat ještě tak revoluci v kravíně. Kraviny, to je jejich opravdová platforma. A pokud se za politika považujete, ani se tomu nedivím já, mezi politiky je naprostá většina psychopatů, kteří aniž by něco opravdu o problematice komplexněji věděli, budou stejně kráčet pouze cestou, která NEPOVEDE ke všeobecnému zájmu, ale prvořadě jejich vlstnímu, podle čehož se poznají už na první pohled. Putin (a jeho rodina) je jedním z nejbohatších lidí na světě, patrně je aktuálně do 10. místa v Rusku. Komunistu si představuji úplně jinak, třeba jako Jakeše, chudého duchem, penězi i mocí, Gottwalda, chudého vším kromě státní supermoci, Brežněva, chudého ale mocného ve smyslu vůdce supervelmoci, s prsty na tlačítcích jaderného arsenálu, nebo Stalina, úplně chudého, přesto však dokonale všemocného, proto též všehoschopného. P.S. Mnohokrát jsem uvažoval o paralele komunismus a bohatství a došel k závěru, že čím mocnější je komunista v totalitní zemi, tím méně potřebuje být zámožný, vše co chce použít, může použít, nemusí to vlastnit. A musí mu být jasné, že co by nakradl, bude muset vrátit, až se něco zvrtne zpět ke svobodě a demokracii. Putin? On (a jeho nejbližší okolí) svojí ohromnou aktuální mocí nad jedním z nějvětších států světa akumuluje kapitál jako divý, a tohle je zřetelná vlastnost pouze u kapitalistů. Na internetu jsou velmi zajímavé odhady toho, kolik se v Rusku ročně ukradne procent státních příjmů, doporučuji najít a nastudovat. Korupce v Rusku je dokonale nekontrolovatelně astronomická, především kolem nejvyšších představitelů této země. |
Nepřihlášený uživatel |
#24703 Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.2014-12-14 13:59:51#24653: - Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl. s kterými jsem osobně strávil revoluci v roce 1989.
ááá, máme tu už aj upozornenie na revolučné zásluhy:-)))... ja vtedajšiu svoju eufóriu beriem ako svoju totálnu blbosť:-)) |
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Otevřený dopis arcibiskupovi Janu Graubnerovi ohledně odvolání P. Marka Orka Váchy
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
124095 Vytvořeno: 2025-02-11
Podpořme otevření drogerie (např. DM, Rossmann) v Kostelci nad Labem“
37 Vytvořeno: 2025-04-16
Nová silnice ze Vstiše do Dobřan u Plzně
58 Vytvořeno: 2025-04-14
Petice za zákaz rituálních porážek
28412 Vytvořeno: 2025-02-28
Petice proti návrhu zákona o kategorizaci zdravotnických prostředků (sněmovní tisk 847) a za zachování adekvátního příspěvku na senzory kontinuálního monitoringu glukózy pro diabetiky 1. typu
8079 Vytvořeno: 2025-03-28
Babičky a dědové proti době ledové
104 Vytvořeno: 2025-04-15
Za zmírnění trestu, či udělení milosti pro Tomáše Čermáka
104 Vytvořeno: 2025-03-31
JÉŽOVO OVLADAČ
14 Vytvořeno: 2025-04-16
Petice za okamžité odvolání ředitele SZeŠ a SOŠ Poděbrady, p. o. z funkce
507 Vytvořeno: 2025-04-09
Petice za nepodmíněný trest pro Jana Dulovce, který brutálně ubil kočku
6222 Vytvořeno: 2025-03-24
Petice vládě za zrušení všech smluv s Vatikánem a neuzavírání nových a zrušení financování náboženství státem
89 Vytvořeno: 2024-12-27
Petice proti prodloužení přestávek na SŠPČB
230 Vytvořeno: 2025-04-07
Petice za zajištění dopravní oblužnosti mezi Brno-Obřany a Bílovice n. Svitavou po dobu rekonstrukce ulice Fryčajova.
471 Vytvořeno: 2025-03-25
Otevřený dopis ministru školství, mládeže a tělovýchovy doc. PhDr. Mikuláši Bekovi, Ph.D.
6729 Vytvořeno: 2025-03-23
Petice za neprodlené odvolání ředitele školy Mgr. Jiřího Horáka
619 Vytvořeno: 2025-04-02
Petice za posouzení způsobu vedení ZŠ Stupkova Olomouc současnou ředitelkou školy.
80 Vytvořeno: 2025-04-13
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
2722 Vytvořeno: 2025-04-03
“Chceme zpět Tasty Chicken a Big Tasty Chicken v McDonald’s!”
444 Vytvořeno: 2025-03-28
Deregistrace Svědků Jehovových
37 Vytvořeno: 2024-05-25
Petice proti záměru „Rozšíření technologie ve stávajícím areálu Energobloku Domoradice“
552 Vytvořeno: 2023-10-26