MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Nepřihlášený uživatel |
#24651 Re: Re: Na základě čeho si myslíte, že jsem komunista?2014-12-14 10:45#24648: - Re: Na základě čeho si myslíte, že jsem komunista? Co to žvaníte za naprosté hlouposti? Na Hradě je člověk, který se v době krize zachoval hanebně a zničil Sněmovnu, vygeneroval vládu složenou prakticky ze samých komunistů, kdy mnozí byli ještě navíc Zemanovci. Tuto bandu udržoval u moci skoro rok a tato banda masivně nomeklaturisovala státní správu ve prospěch právě Zemanovců a s cílem získat pozice ve Sněmovně. Zeman je nebezpečným zločincem, pracujícím přímo proti tomuto státu se současnou ústavou. Neváhejte, napiště, že vám vyhovuje komunistická morálka, kultura a znalosti, vše se vyjasní. Nepište efemismi o tom, že jak neo marxisté správně chápou současnou společnost.
|
Nepřihlášený uživatel |
#24652 Re: Re: Re: Re:2014-12-14 10:46Ty máš zatmění.Ják můžeš osuzovat člověka ,který se pohybuje v určitém politickém či náboženském prostoru.Pokud ten člověk je nápomocen jinému nevnucuje své myšlení,pracuje pro rozkvět a štěstí jiných.Copak musí být daný komunista horší člověk než ty?Myslíte si že každý vstupoval do KS jenom s proslěchu,nemyslíte že chtěl něco v životě dokázat,stejně jako dnes,pokud nevyjete s vlky,nemáte šanci uskutečnit ,někdy pro lidstvo i velké věci. |
Nepřihlášený uživatel |
#24653 Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.2014-12-14 10:51#24645: Roman Skácel - Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl. Putin superkapitalista :-) Skácele vy nejen, že jste evidentně vyrostl bolševické rodince, ale vy dokonce jste bolševikem :-), ale zklamáním to pro mne není, je to spíše smutná realita, kdy se člověk jinak vcelku jistě s rozumnými názory uchýli k bolševickému slovníku, kdykoliv se dostane do úzkých. Horší na věci je, že nejen uchylujete ke slovníku, ale i jediným znalostem, kterým se vám dostalo ve fylozofii tedy k MDH, politické ekonomii, bolševické filozofii :-). Mnozí mí kolegeové z ČVUT jsou na tom obdobně jako vy, nepřekvapuje mne to. Mrzí mne to jen u těch s kterými jsem osobně strávil revoluci v roce 1989. |
Nepřihlášený uživatel |
#246542014-12-14 10:58#24629: - S Vámi pane nechci polemizovat, ani diskutovat o našem českém problému. A tím je Zeman Miloš, současný prezident České republiky. Píšete "strana (petentů) útočící na VAŠEHO legitimně zvoleného prezidenta". A o tom to je. To není VÁŠ prezident. Vy jste ho nevolil. Zastat se ho samozřejmě můžete. Jen nám laskavě sdělte v čem je tak dobrý a proč nám doporučujete, abychom ho i nadále trpěli na "hradě" ? V místnostech, na chodbách a dokonce i na některých dlažbách, po kterých chodili Karel IV., Václav IV., Zikmund, Rudolf II, Jiří z Poděbrad i mnoho dalších před i po. Také Heidrich (toho jedniného jsme se zbavili násilně). Ostatní umřeli, někteří museli za svého života odejít (toho jediného Slováka jste si v r. 1989 vzali díky Bohu zpátky). Na rozdíl od vás. My máme k těmto místům citový vztah. Na rozdíl od vás pane, je nás dost (tím nemyslím tuto diskuzi a všechny zapojené do ní), kteří vědí, proč na tomto místě (ale ani v Lánech) nechceme Miloše Zemana, současného prezidenta ČR. Je 3. adventní neděle, takže mír a pokoj v duši. |
Nepřihlášený uživatel |
#24655 Re: Na tohle jsem vám už psal, to vypadá jak poučka od komunisty Klause.2014-12-14 10:58#24647: - Na tohle jsem vám už psal, to vypadá jak poučka od komunisty Klause. Vy pravdu nevidíte,nebo ji nechcete vidět,nebo to děláte z neznalosti, z nepříspůsobivosti či nenávisti? |
|
Nepřihlášený uživatel |
#24656 Samozřejmě, že může být "neškodný komunista", ale komunismus neškodný opravdu není....2014-12-14 10:59....tedy je nutká obezřetnost před každým komunistou, tím spíše komunistou obhajujícím komunistu Zemana v pozici absolutně beztrestného. Komunismus jako ideologie je dokonce smrtelně nebezpečná ideologie, jak se přesvědčili minimálně miliony lidí na svých životech a jak se přesvědčili stovky milionů lidí v bolševickém táboře míru. Nehodnotím soudruha ze Slovenska v kontextu se mnou, rozkrývám jeho komunistický způsob myšlení jen proto, že jej shledávám smrtelně nebezpečným. Toť vše. Protože to ovšem prezentuje v kontextu se Zemanem, který zneuživá politickou moc, logicky jej tedy považuji za člověka, který by také politickou moc zneužil klidně i k vraždění. Je to velmi pravdpodobné z jeho příspěvků. Soudruh komunista ze Slovenska velmi vnucuje bolševické myšlení a jestli tím "pracuje" pro rozkvět druhých nevím, ale v každém případě jsou jeho příspěvky jednou dlouho relativizací hodnot, morálky a kultury. |
Nepřihlášený uživatel |
#24657 Re:2014-12-14 11:02Ted jde jenom o to že počet znesvářených a zatrpklých lidí co neunesou prohru je dost .Copak nevidíte tu drtivou většinu,která dosud mlčí? |
Nepřihlášený uživatel |
#24658 Tedy znovu ještě jednou....2014-12-14 11:12....Zákon o volbě prezidenta republiky stanoví tři naprosto jasné limity Nelhat: - zeman lhal prakticky o všem o čem promluvil, o sobě, o svém působení v pozici premiéra, o oponentne (dokonce se i omlouval, neboť hrozilo zrušení druhého kola), lhal o své rodině, o svých spolupracovnících, o privatizaci MUS jako největší hotovostní zlodějině, která se tu odehrála a na které se aktivně podílel, atd. atd. Volební účet v kontextu délky kampaně: Kampaň může začít až tehdy, když je založen volební účet, celá kampań musí být placena z volebního účtu. I kdybych připustil, že to co vedl Zeman před založením volebního účtu nebyla kampaň, ale cosi podivného i tak zatnul na cca 38 mil. korun sekeru 3 mil. které kdosi uhradil již plně mimo Volební účet. Volební účet a celkový objem - tam je to jakž takž dodrženo, jedině v případě, že pominemem více jak rok trvající kampaň, která byla financována úplně mimo jakoukoliv kontrolu. Tedy ještě jednou Miloš Zeman masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky. Zákon o volbách porušují především příznivci totalit, zločinci, kteří chtějí následně získanou moc zneužívat. To je přesně to, co nyní Zeman dělá, tedy přesně to koreluje s jeho porušováním volebního zákona a co více již tehdy se vysmíval poukazování na to, že volební zákon porušuje. Zvát do země post-bolševické diktátory není normální, na tom se doufám shodnu i s KSČM, natož s lidmi tzv. "normálními". |
Nepřihlášený uživatel |
#24659 Re: Samozřejmě, že může být "neškodný komunista", ale komunismus neškodný opravdu není....2014-12-14 11:13#24656: - Samozřejmě, že může být "neškodný komunista", ale komunismus neškodný opravdu není.... Myslím že obezřetnost vůči komunistům není tak důležitá jak obezřetnost vůči vám těm kteří si myslí že se musí dít podle vašeho myšlení a smýšlení.Jste hrstka nespokojenců,tak si to konečně uvědomte. |
Nepřihlášený uživatel |
#24660 Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.2014-12-14 11:14#24645: Roman Skácel - Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl. S náhľadom na Putina nesúhlasím. Isteže, je to oligarcha, teda jeden z tých, ktorí si rozdelili "majetok v spoločenskom vlastníctve". Ale zároveň je to pragmatický politik. Dalo by sa povedať, že má niečo spoločného z Napoleonom. Napoleon tiež nepochádzal z vysokých kruhov, bol pôvodne outsider, ktorý sa vypracoval vlastnou usilovnosťou a mal nepochybne aj odvahu, charizmu, vôľu k moci. Na jednej strane si mocensky podrobil Európu - na druhej ale pomohol takto šíriť moderné liberálne myšlienky a zmeniť jej vedomie. Putin je presvedčením - aj keď to znie u oligarchu paradoxne - sociálny demokrat:-). Rusko však nie je krajina vhodná na inú, než takú opatrnú "centrálne" riadenú demokraciu. Vrátil Rusku to, čo mu mocenskí konkurenti vzali po prehre v Studenej vojne: zastavil rozklad, zase sa s ním muselo začať rátať. Zmocnelo - a moc je záruka bezpečnosti, istoty. Putin vie, že silná je taká krajina, ktorá prosperuje a kde sú ľudia, ktorí tiež prosperujú, spokojní. Väčšina ľudí. To je hlavná ambícia Putina: zabezpečiť Rusku a jeho obyvateľom budúcnosť a bezpečie. Rusko vždy malo plno nepriateľov a ako sa ukazuje, aj má. Západná Európa by sa konečne mala, namiesto zdôrazňovania "kultúrnych rozdielov", zbaviť predsudkov voči nemu a chápať ho ako jej súčasť. V dejinách ho neraz zradila a tak sa istej ruskej paranoji nemožno diviť. Problém nie je Putin, ale kto príde na jeho miesto. Tí, čo sa pokúšajú dostať Putina na lopatky by asi chceli nejakého nového Jeľcina. Lenže to by Rusko viedlo k rozvratu a potom by to ozaj bola ruská ruleta. P. S. :-) A tiež si treba uvedomiť, že nemožno Rusko ustavične len urážať. Rusi sú svojprávni a veľkí vlastenci. Neustále ich poučovať o ľudských právach je dosť pokrytecké, najmä od takých USA, kde práve prebiehajú veľké protesty proti policajnej zvôli. http://youtu.be/g3GFOIc3f8E?list=PL355R90b7iWtfgA9liiMU9R_8az_WInQJ |
Nepřihlášený uživatel |
#24661 Re: Re: Na základě čeho si myslíte, že jsem komunista?2014-12-14 11:16#24648: - Re: Na základě čeho si myslíte, že jsem komunista? Co nám řekneš k Vrběticím? V televizi nám jenom lžou a mlží. |
Nepřihlášený uživatel |
#24662 Re: Tedy znovu ještě jednou....2014-12-14 11:17#24658: - Tedy znovu ještě jednou.... Doplnít tedy, Ústava jasně po každém požaduje, abychom byli demokraty, lidem v ústavních pozicích to ovšem nařizuje, neboť lidé vykonávající státní moc jednat jen a pouze podle zákona (proto si komunisté změní ústavu tak, aby se staly jejich činy proti demokracii beztrestnými a proto také komunisté Klaus a Zeman změnili oposmluvně volební zákon tak, že dvěma vítězům voleb přidává křesla ve Sněmovně navíc na úkor menších vítězů voleb, což jim prošlo prakticky bez povšimnutí). Tedy Zeman tím, že není demokrat a setrvává v ústavní pozici dlouhodobě porušuje Ústavu tohoto státu a tím páchá velezradu. Nelze jej tedy respektovat v ústavní pozici. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#24663 Re: Re: Re: Na základě čeho si myslíte, že jsem komunista?2014-12-14 11:18#24661: - Re: Re: Na základě čeho si myslíte, že jsem komunista? Mluvíte za druhé? To je výsada komunistů a nácků se zašťitovat "námi". |
Nepřihlášený uživatel |
#24664 Re: Tedy znovu ještě jednou....2014-12-14 11:19#24658: - Tedy znovu ještě jednou.... To je vaše neštěstí ,pokud se neděje podle vás ,tak je vše špatné.To že zve na návštěvu lidi kteří jsou medii oslovování jako kontraverzní ,je přece dobře .Jenom ten se může změnit s kým mluvíme a dokážeme ho změnit pokud to přispějě k odstranění nespokjenosti s ním. |
Nepřihlášený uživatel |
#24665 Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.2014-12-14 11:19#24660: - Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl. Důsledky nevědomého jednání zločince vydávat za jeho cnost je vskutku bolševická zhovadilost soudruhu Koněve. |
Nepřihlášený uživatel |
#24666 Re: Re: Samozřejmě, že může být "neškodný komunista", ale komunismus neškodný opravdu není....2014-12-14 11:21#24659: - Re: Samozřejmě, že může být "neškodný komunista", ale komunismus neškodný opravdu není.... My si to dobře uvědomujeme a jsme na to právem hrdi, že nepatříme k bolševické většině v této zemi. |
Nepřihlášený uživatel |
#246672014-12-14 11:22Já osobně uvítám každého politika,včetně prezidenta,který nás ochrání před rozpínavostí Islámu v čr.Všechno souvisí se vším a Zeman jako jeden z mála se nebojí říct pravdu.Proto si ho i přes určité výhrady vážím.Který z evropských pilitiků řekne narovinu a do médií co je muslim zač?Vážení toto je problém č 1. |
Nácek |
#24668 Re: Re: Re: Re: Na základě čeho si myslíte, že jsem komunista?2014-12-14 11:23#24663: - Re: Re: Re: Na základě čeho si myslíte, že jsem komunista? Tak, co řeknete mně k Vrběticím? |
Nepřihlášený uživatel |
#24669 Re:2014-12-14 11:24No to tomu opravdu pomohl. Muslim už se posírá. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#24670 Re: Re: Tedy znovu ještě jednou....2014-12-14 11:24#24664: - Re: Tedy znovu ještě jednou.... Nikoliv, nezvu si do domu komunistu, jeho totalitní myšlení mi předvádí dostatečně ve Sněmovně. Stejně tak není možné zvát do země diktátory jejich diktatura je dostatečně prezentována v jejich zemi. Navic to Zeman maskuje za věc ještě daleko prapodivnější, tedy že tím "získáme trhy" a "práci". Nikoliv, jednou takvou návštěvou ztrácíme vždy rozumné investory, neboť ti nechtějí utkávat s "investory" s praktikami V.I. Putina. Zeman stejně jako v době kdy byl premiérem nedokázal snížit nezaměstnanost, tak je tomu i nyní v ústavní pozici absolutně beztestného, neničí jen kulturu a morálku jeho relativizací hodnot, ale nicí dokonce i ekonomii státu a ekonomické vazby na západní demokratické státy. |
|
Nepřihlášený uživatel |
#24671 Re: Re: Re: Re: Re: Na základě čeho si myslíte, že jsem komunista?2014-12-14 11:27#24668: Nácek - Re: Re: Re: Re: Na základě čeho si myslíte, že jsem komunista? Že tu komunista Zeman v době oposmluvního kupčení založil oposmluvní zlodějskou bandu. Jestli jsou zbraně uskladněné ve Vrběticích v majetku někoho z této zlodějské bandy, pak se ní možné divit vůbec ničemu, ale nevím to. Dovedu si představit pojistný podvod. Informací je zatím velmi málo. |
Nepřihlášený uživatel |
#24672 Re: Re: Re: Samozřejmě, že může být "neškodný komunista", ale komunismus neškodný opravdu není....2014-12-14 11:27Člověk za své myšlení někdy nemůže,horši je když myšlení změnit nechce ,pochopit jiného je základ ,jste jako islám. |
Nepřihlášený uživatel |
#24673 Re:2014-12-14 11:28Zeman někdy řekl pravdu? Tak to neváhejte a napište to, přesně citujte a dvakrát si to přečtěte, než to označíte za pravdu. |
|
Roman Skácel Hodonín |
#24674 Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl.2014-12-14 11:32#24653: - Re: Re: Re: Re: Vy jste mne charakterizoval a já jsme vám popravdě odpověděl. Lidé jako Vy by mohli dělat ještě tak revoluci v kravíně. Kraviny, to je jejich opravdová platforma. A pokud se za politika považujete, ani se tomu nedivím já, mezi politiky je naprostá většina psychopatů, kteří aniž by něco opravdu o problematice komplexněji věděli, budou stejně kráčet pouze cestou, která NEPOVEDE ke všeobecnému zájmu, ale prvořadě jejich vlstnímu, podle čehož se poznají už na první pohled. Putin (a jeho rodina) je jedním z nejbohatších lidí na světě, patrně je aktuálně do 10. místa v Rusku. Komunistu si představuji úplně jinak, třeba jako Jakeše, chudého duchem, penězi i mocí, Gottwalda, chudého vším kromě státní supermoci, Brežněva, chudého ale mocného ve smyslu vůdce supervelmoci, s prsty na tlačítcích jaderného arsenálu, nebo Stalina, úplně chudého, přesto však dokonale všemocného, proto též všehoschopného. P.S. Mnohokrát jsem uvažoval o paralele komunismus a bohatství a došel k závěru, že čím mocnější je komunista v totalitní zemi, tím méně potřebuje být zámožný, vše co chce použít, může použít, nemusí to vlastnit. A musí mu být jasné, že co by nakradl, bude muset vrátit, až se něco zvrtne zpět ke svobodě a demokracii. Putin? On (a jeho nejbližší okolí) svojí ohromnou aktuální mocí nad jedním z nějvětších států světa akumuluje kapitál jako divý, a tohle je zřetelná vlastnost pouze u kapitalistů. Na internetu jsou velmi zajímavé odhady toho, kolik se v Rusku ročně ukradne procent státních příjmů, doporučuji najít a nastudovat. Korupce v Rusku je dokonale nekontrolovatelně astronomická, především kolem nejvyšších představitelů této země. |
Nepřihlášený uživatel |
#24675 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Na základě čeho si myslíte, že jsem komunista?2014-12-14 11:33#24671: - Re: Re: Re: Re: Re: Na základě čeho si myslíte, že jsem komunista? Tak vidíte ,informace nemáte,ale nadávat nezapomenete.Pokuste se zapátrat kdy bylo gro těchto skladů pronajato . |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
525 Vytvořeno: 2024-11-12
Za zachování tramvají na Maninách
790 Vytvořeno: 2024-11-02
Stop the death penalty
268 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice za statní občanství bez diskriminace
4084 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
226 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24709 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
532 Vytvořeno: 2024-11-05
Horní míru pro dravce
1355 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
151 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
133 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
525 Vytvořeno: 2024-10-20
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
124 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
95 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2098 Vytvořeno: 2024-08-23
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17021 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
139 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2220 Vytvořeno: 2024-10-21
Homofobie do škol nepatří
37 Vytvořeno: 2024-11-14
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Zastavte indoktrinaci dětí genderovou ideologií na všech stupních vzdělávání včetně mateřských škol
677 Vytvořeno: 2024-06-10