MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2014-12-29 21:21

Při výkonu své funkce se setkáváte s mnoha lidmi, sledujete dění na politické scéně, komentujete vývoj na domácím i mezinárodním poli. Kdo vás nejvíce naštval a proč?

Já myslím, že jako obvykle mě spíše než štvou, rozesmávají někteří novináři, kteří jsou naprosto neinformovaní, což je dáno tím, že tito novináři píší každý den o něčem jiném a každé takové téma přitom vyžaduje hlubokou odbornou znalost, kterou nemají.

Lidé na konci starého roku často bilancují a hodnotí, co se jim za minulých dvanáct měsíců povedlo či nepovedlo. Sám jste několikrát řekl, že jen idiot nemění své názory. Dovolte proto, abych se i vás zeptal, o čem byste nyní při zpětném pohledu řekl, že jste to udělal špatně, anebo že byste to udělal trochu jinak?

Dlouze jsem přemýšlel o tom, zda při jmenování vlády mám trvat na dosavadní praxi, aby mi všichni ministři předložili lustrační osvědčení. Ale musím se přiznat, že ani dnes bych to neudělal jinak, a to je právě příklad rozhodování, u kterého jsem nejvíce váhal.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#27870 Re:

2014-12-29 22:35:28

#27853: -  

Svojí vlastní informovanost Miloš Ubu předvede při každém jeho veřejném projevu. Neonacistické parlamentní listy jsou jeho blíbeným zdrojem lží.