MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-01-02 19:25

Na Slovensku ľudia plne chápu ľudí v Donbase a v Luhansku. V čase rozdelenia Československa sa k nám chovala "Praha" ako sa k nim chová Kyjev - ani zarytí odporcovia samostatného Slovenska a "mečiarizmu", ku ktorým som patril, tie invektívy, nabubrelosť, urážky z českej strany nakoniec už  nemohli čítať. Česká TV štvala proti Slovákom rovnako intenzívne a jednostranne ako štve dnes proti ruským "separatistom a teroristom". Bolo naozaj šťastím, že sme sa rozišli tak, ako sme sa rozišli. Nesúhlasil som s Kňažkom, keď bol za rozdelenie a tvrdil, že to tak bude lepšie, ako keby sa mala situácia vyhrotiť a došlo by k nejakým krvavým stretom - to sa mi zdalo nemysliteľné! Ale štváči ako ste vy tu by to boli dokázali a dnes viem, že mal vtedy Kňažko pravdu a nič nepridával. Preto som ho volil, aj keď ma tým, že bol za rozdelenie v tom 93., vtedy sklamal. 

Ľud Donecka a Luhanska má právo rozhodnúť o svojej autonómii. A basta!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#29002 Re:

2015-01-02 19:32:45

#28998: -  

Co to kecáš za blbosti? Slováci vždy řvali, že je Praha "utlačuje", přitom nebýt Čechů, tak místo průmyslu dodnes pasou ovce...Jenom těch továren, co vám Češi postavili...., potom se zjistilo, že dělníci se stroji ani neumějí zacházet, a celé linky ležely přikryté a nepoužité ve skladu!!!!

Třeba továrna na výrobu praček "Tatramat", jo to byly historky, takže ty své kecy běž povídat ovcím na salaš.

A že všichni utiskovaní Slováci se stěhují do Čech????

Nepřihlášený uživatel

#29036 Re:

2015-01-02 20:01:41

#28998: -  

ČR existoval někdo mimi idiota a KGBáka Klause, kdo chtěl dělit Československo a kdo to byl, jmenujte ho.