MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-01-06 18:53

Slovensky Vseznalku.  To nejsou moje proverky, tato povinost vyplyva ze zakona CR.  A Ty moudry a spravedlivy prece vis, ze zakony se maji dodrzovat.  Takze, "moje proverky" Te nezajimaji.  A opet reagujes jako demagogicky blb.  Kdyz chybi argumenty, jsou jeste po ruce sprostoty a nadavky.  Kup si nove sako, Ty slovenske pako.  Tak jak je to s temi proverkami a reakci "pana" prezidenta?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#30525 Re:

2015-01-06 19:00:52

#30522: -  

Tvoje "dôvody" prečo Zeman nemá byť prezidentom sú všetko prekrútené skutočnosti a vyslovené lži, o jednu viac alebo menej, na tom už nezáleží...A Teba nijaký dôkaz ako protiargument "nepresvedčí", keď taký obdržíš, napíšeš na moju adresu nejakú osobnú invektívu, vymyslíš mi novú prezývku, odignoruješ, čo sa ti nehodí do krámu. Takže Ti kašlem na hlavu a nebudem tu tráviť čas tým, aby som sa hrabal v nejakých previerkach. Ak odcituješ zákon, vysvetlíš, ako ho Zeman porušil ( ale neopíšeš to z nejakého antizemanovského plátku!), môžem nad tým pouvažovať. Ale robím dve veci naraz a veľmi nemám čas hrabať sa na internete:-))).