MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#30777 K účasti prezidenta republiky Miloše Zemana na květnových oslavách 70. výročí konce druhé světové vá

2015-01-07 13:10

„Co říkám na to, že prezident České republiky, kterou tehdejší Londýn a Paříž v roce 1938 zradili a fašistické Německo ji okupovalo, jede na oslavu porážky fašismu do Moskvy? Že tam jede prezident republiky, která přišla během druhé světové války o 360 tisíc svých občanů? Prezident země, v níž fašisté srovnali se zemí Lidice, jejich obyvatele povraždili a děti dali na převýchovu? Prezident země, které fašisté vypálili obce Ležáky a Jevíčko? Prezident republiky, jejíž vojáci v bojích proti fašismu umírali na všech frontách tehdejší války, aby přispěli k porážce fašismu. Tak tomu prezidentovi za jeho účast na 70. výročí vítězství v druhé světové válce děkuji. Je to i po 70 letech poděkování těm, kteří nesli největší břímě osvobození a porážky nad fašismem. Kdybych měl tu možnost, také bych se této oslavy zúčastnil. Poděkoval bych i tak za svůj život. Moje rodiče osvobodila Rudá armáda ze zadržovací cely gestapa. Je mi na zvracení ze současného překrucování dějin, které si nezadá s tím, co tady předváděl minulý režim. Je mi na zvracení z tolerance fašismu, který je dnes nejvíce vidět na Ukrajině. Proto skončím Titovým pozdravem: Smrt fašismu, svoboda národu!“ uvedl poslanec ČSSD Jaroslav Foldyna.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#30788 Re: K účasti prezidenta republiky Miloše Zemana na květnových oslavách 70. výročí konce druhé světov

2015-01-07 14:27:23

#30777: - K účasti prezidenta republiky Miloše Zemana na květnových oslavách 70. výročí konce druhé světové vá 

Problém je v tom, že hrdiny ze západní fronty tu pak vraždili komunisté řízení z Ruska. Je to vskutku je "drobnost" :-/. 

Problémem je dokonce i to, že ona východní česká armáda v Rusku byla vlastně postavena z Čechů a Slováků, které ruští komunisté nejdřív zavřeli do ruských gulagů a kriminálů a že se ve většině jednalo o komunisty, kdy mnozí se následně účastnili represí proti svým spolubojovníkům ze západní fronty. 

Smutná věc taková oslava v Rusku ovládaném KGBákem, tedy nástupkyní NKVD, zločinecké organizace na úrovni GESTAPA.