MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#31398 Tohle jsem napsal dávno předtím, než se v novinách objevilo, že Janoušek skutečně žádá......

2015-01-09 12:21

Chystá se Janouškova amnestie ze zdravotních důvodů, jako Zemanovům závěrečný komunisticko nacistický "majstrštyk". 

Mynář koupil vilu od Janouškova advokáta. Za 5, 5 milionu korun

Cena je naprosto nesmyslná, dokonce i kdyby to bylo rozpadlé, propadlá střecha a do domu dva roky teklo, byla by cena sotva adekvátní. 

Je dobře, že je to venku, je to evidentně jeden z možných milníků a z mého pohledu to vypadá velmi dobře. Mynář velmi brzo na Hradě skončí a tedy se věci začnou hýbat tak, jak jsem psal včera. Do věci se bude muset vložit vláda, bude muset převzít úřadování na Hradě připravit Zemanovu abdikaci. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#31408 Re: Tohle jsem napsal dávno předtím, než se v novinách objevilo, že Janoušek skutečně žádá......

2015-01-09 12:28:34

#31398: - Tohle jsem napsal dávno předtím, než se v novinách objevilo, že Janoušek skutečně žádá...... 

To je jasné, že mafiáni drží při sobě. Vrchní hradní mafián a opilec musel o všem vědět, proto mu nevadilo, že Mynář nemá bezpečnostní prověrku. To byla náhodička, že zrovna Janouškův advokát prodává vilu pod cenou Mynářovi,že?

Janoušek, Bém, Langer,Šlouf, Zeman, Mynář,Kavan, Kmoníček, asi to vše nejde vyjmenovat :)))))

Kreatura Zeman se ještě na Hradě udrží, oligarchové a mafiáni si musí pod záštitou ruských tajných služeb ještě nahrabat!!!!

Poslanci budou potichu a budou držet hubu a krok, kolik jich asi je financovaných různými "poradci" ????