MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#31408 Re: Tohle jsem napsal dávno předtím, než se v novinách objevilo, že Janoušek skutečně žádá......

2015-01-09 12:28

#31398: - Tohle jsem napsal dávno předtím, než se v novinách objevilo, že Janoušek skutečně žádá...... 

To je jasné, že mafiáni drží při sobě. Vrchní hradní mafián a opilec musel o všem vědět, proto mu nevadilo, že Mynář nemá bezpečnostní prověrku. To byla náhodička, že zrovna Janouškův advokát prodává vilu pod cenou Mynářovi,že?

Janoušek, Bém, Langer,Šlouf, Zeman, Mynář,Kavan, Kmoníček, asi to vše nejde vyjmenovat :)))))

Kreatura Zeman se ještě na Hradě udrží, oligarchové a mafiáni si musí pod záštitou ruských tajných služeb ještě nahrabat!!!!

Poslanci budou potichu a budou držet hubu a krok, kolik jich asi je financovaných různými "poradci" ????

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#31421 Re: Re: Tohle jsem napsal dávno předtím, než se v novinách objevilo, že Janoušek skutečně žádá......

2015-01-09 12:41:20

#31408: - Re: Tohle jsem napsal dávno předtím, než se v novinách objevilo, že Janoušek skutečně žádá...... 

To je bez nejmenších pochybností a je také také bez pochybností, že se věci začínají velmi hýbad. Řekl bych, že i idiot Kmoníček už pochopil a snaží se rychle zmizet na nějaký lukrativní posta, pravděpodobně do USA, pokud ale USA Kmoníčka budou akceptovat, což se nejeví pravděpodobným.