Podpořte Putina!!!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#57 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-19 14:58

#56: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Promiňte, já to hned nepochopil, vy jste Číňan, to se omlouvám, mě to hned nedošlo. No nedivým se, že jako zasloužilý soudruh nerad slyšíte, co jsou bolševici za zvěř. A taky potom chápu i ty výčitky ohledně tohoto fóra, chápu, že to u vás neznáte, ale tady je svoboda, a já můžu vyjádřit svůj názor, jednou to u vás taky povolí, nebojte se ;) 

Odpovědi

Petrik

#58 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-20 09:07:45

#57: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

A co jsou USáci za zvěř? Chtějí ovládnout celý svět a dělají to nevybíravými metodami, viz dokumenty - J.Perkins, O.Stone, P.Rohn, P.C.Roberts, N.Chomský a další. Usáci bombardují jen humanitárně a země rozvracejí pod pláštíkem demokracie, tak je to podle vás asi v pořádku. A ohledně té Číny, se probuďte, tam v teplácích už dávno nechodí, v těch asi začnou chodit USáci, už teď je tam 70 mil. lidí na potravinových poukázkách.

Eva Helms

#67 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-08 20:07:13

#57: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To urcite,vyjadrovat nazory muzete svobodne ale rozhodne nemuzete urazet a napadat obcany,kteri nesdili Vasi scestnou a demagogickou rusofobii,ze jsou soudruzi,nebo bolsevicka zver.Vy budete zrejme take jeden s tech kteri tajtrdlikovali s cervenou kartickou po Praze,kterou dostali dokonce i zdarma z USA  Embassy,proti svobodne a vetsinou naroda zvolenemu prezidentovi CR! Tady, Vy pata kavarenska kolono zadne spriznene duse neziskate.