MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Martin

#33876 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-20 20:54

#33861: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Já jsem pro, aby v průběhu zdůvodňování se hledal kandidát, po odstoupení Zemana už bude pozdě!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#33896 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-20 23:06:11

#33876: Martin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nikoliv, Ústava zná stav bez prezidenta, tedy může a měl by odstoupit už zítra. 

Kandidáty mají primárně hledat politické strany a případně občanská sdružení, tedy uskupení, která mají mechnanismu na hlasování o kandidátovi či kandidátech. 

Nezávislí občané, signatáří petic by se nejdříve museli nějak sdružit a až následně by mohli o kandidátech rozhodovat. 

Diskutovat se o tom může, ale lepší je tedy diskutovat o parametrech, než jednotlivých kandidátech. 

celoživotní demokrat - nikdy nebyl členem KSČ ani zločinecké StB a má tomu odpovídající jasný životopis

politická zkušenost

morální respektovaná autorita s kulturou

Tedy návrhy na Špačka či Horáčka se mi zdají v tomto směru poněkud přitažené za vlasy.