MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#34214 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 07:34

#34212: Káča - Re: Re: Re: Re:  

Zločinecké idieologie jsou pro hloupé lidi velmi lákavé, pro ty intelegitnější je čitelné, že lze snadno získat politickou moc a tedy obrovské finanční prostředky, právě proto, že je hloupá část populace bude podporovat. 

Mezi komunistickými poslanci jsou lidé již od pohledu inteligentní a jsou to tedy skutečné zrůdy, neboť vlastní inteligenci používají na záměrnou manipulaci s hloupou částí občanů. Je tam např  v podstatě milé tváře soudružek Hubáčková, Jírovcová, Matušková, které ovšem za pár let skončí s ksichty svých spolustranic  jako je Semelová, Vostrá, Nohavová neb se na ních podepíší jejich prasárny. Pojezdný, Dolejš, Grospiš také nevypadají na jako Gottwal, byť Dolejš do toho již padá a Grospiš to excelentní komunistické hovado. To je zrůdné, že lidé od pohledu inteligentní se propůjčují k takovým hrůzám, jako být poslancem zločinecké KSČM, je ale dobře, že mají odstrašující příklad a ví co je čeká  - ksicht Semelové, tomu se opravdu už nevyhnout, stejně jako nevyhnou ksichtu Gottwlada či Husáka. 

Podívejte se dnes na Klause, to je Husák jako řemen. 

Odpovědi

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-22 08:03:43

Káča

#34227 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 09:02:16

#34214: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Jsem ze silně antikomunistické rodiny,které komunisté zkonfiskovali majetek(pila,elektrárna,mlýn,statek a polnosti).Ale vzhledem k tomu,že jsem totalitní období zažila pouze jako malá holka,tak nemám moc vlastních zkušeností.Víceméně mám informace jen z vyprávění a z médií.Každý nový poznatek je pro mě přínosem.Ráda čtu příspěvky od lidí,kteří rozumí tomuto tématu mnohem víc než já.Takže děkuji,Káča.