MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#36355 Re: Re: Re: Karlovi nemůžou přijít na jméno

2015-01-30 22:23

#36326: Káča - Re: Re: Karlovi nemůžou přijít na jméno 

Kačenko, u mě to stejné, jako u Vás, také mě v ten den ani na sekundu  nenapadlo, že by mohl ten hulvát vyhrát volby. Všichni jsme se těšili, že po narcisu  Klausovi , budeme mít opět slušného prezidenta. Pak přišel velký šok,  člověk tomu opravdu nemohl uvěřit, že máme v naší zemi tolik tupců, kteří otevřeli cestu té ohavné kreatuře. A hlupáci se ještě radovali a velkolepě Zemanovo  " prolhané vítězství " oslavovali. Přiznám se, že do toho dne, mě nikdy nenapadlo, kolik v  naší zemi žije  hloupých lidí. Žijí s námi lidé opravdu omezení a za ty jsme to my slušní teď schytali. Velká hanba všem, kteří tu zrůdu dosadili na Hrad !!!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#36369 Re: Re: Re: Re: Karlovi nemůžou přijít na jméno

2015-01-31 05:07:36

#36355: - Re: Re: Re: Karlovi nemůžou přijít na jméno 

Bez podpory Jiřiny "Jarky" Bohdalové by možná Zeman nevyhrál.

Nepřihlášený uživatel

#36419 Re: Re: Re: Re: Karlovi nemůžou přijít na jméno

2015-01-31 10:36:51

Hulváta s pokročilou, progresivní  debilitou nenapadlo, že by slušný člověk s akademickým vzděláním mohl vyhrát volby...

Vlastenče, to nám nepíšete nic nového, toho jsou si vědomi všichni, kdo pana Zemana volili.

Dáša Veškrnová

#36426 Re: Re: Re: Re: Karlovi nemůžou přijít na jméno

2015-01-31 10:43:44

Ty blbe, Ty trpíš rozdvojením osobnosti. Jsi čitelnej jako nohy do "O"...

Napíše skřet nemytá píčovinu, podepíše se jako Káča (v této žvanírně synonymum pro kretenismus) a pak si odepíše...

Jdi si raději vybírat holuby z rypáku, je víkend, tak at nevypydáš jako Vašek Havel po opici...