MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#36544 Re: Re: Re: Ohrožuje nás superdebilita nejen Zemana ale také i Ovčáčka, Kmoníčka, Nejedlého, Mynáře,

2015-02-01 08:53

#36542: - Re: Re: Ohrožuje nás superdebilita nejen Zemana ale také i Ovčáčka, Kmoníčka, Nejedlého, Mynáře, Kla 

Co jste napsal vy? Předveď vaše hodnocení projevu komunistického nácka Miloše Zemana. Neváhejte a pište. Dejte odkaz na vaše duchaplnosti? Napiště výzvu poslancům a senátorům, aby superdebila Zemana ráčili zachovati na Hradě. Napište odkud svojí superdebilitu, z vaše pohledu superinteligenci, čerpá. Napište, proč část občanů toho superdebila volila. Napište, jakými superdebili se obklopil a proč. Neváhejte, rád si to přečtu a návštěvnost na této diskusi jistě vyletí až do oblak. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#36546 Re: Re: Re: Re: Ohrožuje nás superdebilita nejen Zemana ale také i Ovčáčka, Kmoníčka, Nejedlého, Myn

2015-02-01 09:21:48

#36544: - Re: Re: Re: Ohrožuje nás superdebilita nejen Zemana ale také i Ovčáčka, Kmoníčka, Nejedlého, Mynáře, 

Presvedcil jsi mne, Romane Skacele !  Stydim se za sebe.  Jen tak mimochodem - jsem atizemanovec az do morku kosti.  Ale docela mne vadi, kdyz nekdo reaguje na svoje vlastni prispevky.