PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Andrea

#384 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žádný boj

2015-02-10 20:56

#377: - Re: Re: Re: Re: Re: Žádný boj 

 Jasně, sociální příspěvky čerpá hodně rodin. Vy máte pocit, (nepřihlášený uživatel, který se stydí i za smyšlené jméno) že z natáčení se stala živnost? Jaké peníze rodina vytahala neorávněně? Pokuď se držíte diskuze na ČT, kterou jsem sledovala, tak nevidím co všechno se reálně děje v této rodině!?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#389 Kláře ano

2015-02-10 21:43:51

#384: Andrea - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žádný boj 

Živnost si udělala rodina z paterčat.  Pokud jiná rodina čerpá sociální dávky v různých podobách, je základní podmínkou  přiznat majetek a ten použít přednostně  pro potřeby rodiny.  Nic takového se nestalo, byť v bytě jsou předměty, které u jiných rodin  brání pobírání  soc. pomoci. (počítače, mobily,  playstation, plazma) Stejně tak dostala rodina obvyklý honorář za natáčení, čili nemohla splňovat kriteria pro poskytnutí soc. pomoci. 

Upozorňuji předem, že nemám důvod závidět, nepřát - hovořím o tom, že  všichni občané  jsou (měli by být) posuzování stejně. 

Otec v době  pobírání NP prokazatelně nedodržoval povinnosti nemocného.

Otec má exekuce, které jsou mu sráženy ze mzdy, Pokud se tedy nedostává rodině peněz na domácnost,  není na státu, aby dotoval   exekuce otce. 

PS za smyšlené jméno se třeba stydíte Vy, pro mě  diskuse s Vámi není  naprosto důležitá. Mé jméno je uvedeno na petici, to je podstatné.  Taky netuším, jak by moje jméno souviselo s podporou na diskuzi.  Jde jen a jen o ohlas či reakci, .