PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#425 Re: Re: Re: Kláře NE- Kdo nechce hledá důvod, proč to nejde

2015-02-10 23:36

#421: - Re: Re: Kláře NE- Kdo nechce hledá důvod, proč to nejde 

 Budete se divit, ale vše, co bylo v příspěvku vyjmenováno, je majetek. I starý PC musí  rodina v nouzi napřed prodat, natož třeba PLaystation nebo plazmu. U Kiňu je ještě honorář za natáčení. 

Peníze z půjčky  mezi majetek samozřejmě nepočítám, nejsem pako. 

Z toho si pak zaplatí daně rodině sama  a stejně tak přijde o všechny dávky. 

Jak dlouho nepracuje  děda, to nikdo neví,  snad má ID, babka nepracovala už deset let, dcera pár měsíců po škole (možná) a  otec paterčat na začátku dokumentu sděloval národu, že už se díval, jak mu jezdí vlak, aby se dostal do práce...  takže v té BIlle asi dlouho nepracoval a  celý rok byl doma  a pobíral dávky.  nepracují ani bratři slečny matky.  U exekucí se divím, že ani neví, cca po deseti letech od zletisloti, že jich má tolik a že neví,  jak k nim přišel.  že se teda na to musí podívat :-))) V jeho případě nebyly exekuce  náhlou ztrátouo zaměstnání, ale tím, že na  problémy kašle a neřeší. 

Netuším, proč by se měl zneužívat FB, to se může stát pouze debilovi, který si tam cokoliv vystaví.  Ovšem pokud má  otec exekuce z toho, jak jezdil  chudák za vzděláním  na černo, a jeho rodiče to neřešili ... pak upozorňuji, že FB neexistoval. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#431 Re: Re: Re: Re: Kláře NE- Kdo nechce hledá důvod, proč to nejde

2015-02-11 00:00:04

#425: - Re: Re: Re: Kláře NE- Kdo nechce hledá důvod, proč to nejde 

Vše, co jste vyjmenovala také mohou být dary (včetně honoráře za dokument) a to není majetek. Takže si laskavě sledujte svůj majetek, své příjmy, své rohlíky, zde je řeč o petici.