PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Andrea

#447 Re: Re: Re: ano kláře

2015-02-11 10:04

#437: - Re: Re: ano kláře 

Kačere, napsala jsem obě rodiny chránit a obě rodiny mají nárok na klidný život. Dobře, píšete o rodině Kiňových, že se jim vlastně nic neděje, nemohou přijít o práci a o peníze už vůbec ne. Podivné hospodaření rodin mi nepřísluší komentovat a soudit, jen je potřeba chápat zvyky obou rodin a ve finále nám nikomu do toho nic není. Nemám potřebu sepisovat žádnou novou petici, ona stačí stávající. Ovšem p. Kláře se toho děje dost. Může přijít o práci (osobně si posteskla na serveru Lidovky.cz), tím pádem přijde i o peníze a omluvou není vážná operace páteře. Vytýkací dopis (jehož obsah je iniciátorem petice) dala sama k dispozici veřejnosti. Škoda, snad se mohla odvolat proti znění dopisu a teprve pak iniciovat petici. 

Odpovědi

Zdena

#450 Re: Re: Re: Re: ano kláře

2015-02-11 10:34:12

#447: Andrea - Re: Re: Re: ano kláře 

 Běžte s tím přetáčeným textem někam. pořád o ničem.   neřešte to, co  řeší jiní kompetentní, petici jste buď podepsala nebo ne.  Co udělají jiní,  tak po tom vám   nic není. Jinak Vaše příspěvky mohou působit, že si Vás podplatila  FB skupina, co asi nezná ani pořádně česky,  správně jsou schopni napsat jen vulgarity,  a to jen některé. 

Jak rodina hospodaří je podstatné, protože  křičí, že mají málo.  A   ještě upozornění, žádný zákon nepamatuje na zvyky kolem vyhazování rohlíků.  :-))) Ať si je vyhazujou,  třeba rovnou v prodejně, ale ať si na ně vydělají. Prací!!!!!!!

Vladimíra

#452 Re: Re: Re: Re: ano kláře

2015-02-11 10:46:49

#447: Andrea - Re: Re: Re: ano kláře 

 Vypadá to, že se objevil někdo, kdo má patent na rozum a když ne, tak aspoň vždycky pravdu. a když taky ne, tak   změníte téma :-)))

Kdo kam dal dopis, jaké kroky podniká Mgr. Rulíková, není předmětem petice. Souhlasíte, nesouhlasíte a je to. Nemusíte se zatěžovat dalšími okolnostmi, když je zjevně  buď nechápete, nebo odpmítáte. 

Nepodepisujte petici,  nikdo Vás nenutí a s Vašimi názory  se to ani nedá čekat.  Už jste trapná.  Vždycky vytáhnete téma, třeba nucené přestěhování z vých. Slovenska ,a když Vám někdo "vysvětlí", co blábolíte za nesmysly, tak vytahujete další.  Jste snad posedlá fanatička všech diskuzí?  Místy to tak vypadá. 

Zkuste třeba, pokud máte potřebu, vypsat  témata, na která hledáte odpověďm nebo nad kterými by se podle Vás měla veřejnost zamyslet. dostane se Vám určitě odpovědi. 

Tak začněte třeba s tím  nuceným vystěhování z vých. Slovenska a vysvetlete, co jste tím myslela.  Pozor, jsou to min. tři generace, tak nehovořte o zvycích, které jsou zakořeněny.  To bychom se mohli dostat ke kostelům, před kterými v první republice žebrali ti nejchudší. Taky zvyk