MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#38193 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-11 18:26

#38184: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Vazena pani, nebo slecno.  Velmi si vazim Vasich nazoru a ctu rad Vase prispevky.  Nemam duvod se zlobit, nebo dokonce urazet.  Jste zrejme daleko mladsi nez ja.  Chodil jsem do skoly, kdyz Vy jste urcite nebyla jeste na svete.  Ale nejsem jeste tak stary, aby mi neslouzil mozek.  Budu se muset obcas seznamit se zmenami v ceske gramatice  Dekuji Vam a preji hezky vecer.

Odpovědi

Káča

#38195 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-11 19:12:19

#38193: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Milý pane,vůbec si nedokážete představit,jak se mi po přečtení Vašeho příspěvku ulevilo.Naprosto bez nadsázky Vám mohu říct,že se ještě teď klepu,protože jsem se cítila opravdu hloupě,že "poučuji" inteligentního a moudrého člověka.Moc Vám děkuji za Vaši úžasnou reakci.Přesně vím,o čem mluvíte.Moje mamina byla expert na český jazyk,absolvovala olympiády,psala příspěvky do časopisů a doučovala děti. A dnes?Dnes ji "doučuji" český jazyk já.Ono je totiž dost těžké umět dokonale česky,když se v pravidlech gramatiky dělají neustálé změny.V tomto případě vůbec nezáleží na věku.Mně je třicet osm let a neustále musím studovat změny,které nám chystá Ústav pro jazyk český.Ještě jednou Vám děkuji za Váš příspěvek a přeji nejen klidný večer,ale i všechny další večery a dny. Káča