PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Stana

#534 dotaz na Etanu a Andreu

2015-02-12 15:25

#531: Etana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ano kláře 

 Etano, Andreo 

tohla napsala na romea Sasy teticka Ruzena M.

rada bych slysela jak to vidite vy

Dalibor Durčák proc by mela byt trapna ?? jenom proto ze chce taky na to vse rict svuj nazor??? Pani Rulikova se chtela jenom s tim svym klubem zverejnit a proto navstivila Sasu ..protoze moc dobre vedela ze je to sance jak se dostat nahoru ...jen co se dostala trochu vys uz ma ten svuj rypacek nahore a spini ..je to mrcha Rulikova nic vic ....Sasa se dobre stara o sve deticky je dobra mama ...tak uz jim do prdele dejte vsichni pokoj a nestrkejte rypak kam nemate kdyz nemate poneti jak to vse bylo ......

 

Otto 20. 1. 2015 17:15(!) Reagovat 0+1-10
11.Díl Hodná teta Petra ztratila paměť
Teta Petra řekla doslova v 11 díle 9.50 min. Teď jsem měla se Sašou takovej menší rozpor. Víceméně jsem Saše tak jako se snažila otevřít oči že v okamžiku kdy tam přijde o pečovatelskou službu a bude tam mít opravdu jen na ten úklid se musí rodina zapojit kompletně celá ne jenom babička ale že musí fungovat i opravdu brácha a děda a opravdu všichni načež bylo velký haló ,co si jako,jak k tomu brácha přijde ,ten tam vlastně nemá co dělat a dědeček že má své zájmy že ten taky nemůže no a říkám Saši, jestli ta rodina nebude fungovat tak jak má a opravdu se o ty děti nebude starat ,tak o ně můžete přijít. Oni vám je opravdu můžou sebrat.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#536 Re: dotaz na Etanu a Andreu

2015-02-12 16:25:49

#534: Stana - dotaz na Etanu a Andreu 

 K Růženě M 

 

POkud se snad opravdu Saša o "dětičky dobře stará" co jim tedy umožnit, aby měli klid , takže nestarat se, ani jednotlivci, ani stát, nic navíc, pěkně podle  předpisů,  a pravidel.  Ha, ha, ha.

Ovšem to by byla pro děti pohroma...a ihned bychom se zase všichni dověděli, že stát nic nedělá (rozuměj -  Kiňovcům nepřitékají žádné peníze)

Vždyt ta matka nic neumí,  jediné, co zná, jsou peníze a hrabivost. Starost o rodinu se vším, co k tomu patří,  je ji španělskou vesnicí.

Otto

#538 Re: dotaz na Etanu a Andreu

2015-02-12 16:47:16

#534: Stana - dotaz na Etanu a Andreu 

 Ano,to jsem opsal  já, doslova a do písmene,jak to Petra řekla. Proto mi vadí ty keci, že to řekla Rulíková. Ta ,,hodná teta Petra'' lže jak když tiskne. Ale ono na ni dojde také !!