PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#535 Re: Re: Re: Pro Kláru

2015-02-12 16:19

#528: Stana - Re: Re: Pro Kláru 

 Souhlas - vše postavené na hlavu. do rodiny musí psycholožka,  nevydrží tam  já nevím kolik  pomocnic, pečovatelek,  babka i matka fyzicky napadají služebnictvo,   a o tom se mluvit nesmí, byť  jsme to viděli. nesmí se hovořit o vypočítavosti,  o zbytečném utrácení  peněz ze sociálních příspěvků, nesmí se hovořit o tom,  co všechno dostali (nechci vědět hodnotu, chci vědět, co si pořídili  sami a zda vůbec něco)  Matku nemá rádo okolí, matku nemá rád nemocniční personál.... To snad  se ti lidé domlouvají, byť se vůbec neznají? 

Přijde mně to,  že matka musela chodit někam na kurzy, ovšem ne jak vychovávat děti, ale jak  vytahat ze státu víc než maximum a jaké k tomu zvolit kroky.  Na cestě za mamonem popadalo už hodně lidí,  pečovatelky, sousedé,  na konci je  (zatím) Klára. Je to ovšem konec? Nebudou padat další a další, kteří už nebudou potřeba, protože z nich nelze žádné další prachy, požitky či služby vytáhnout?

Nejhoší je fakt, že s maličkými děcky je hodně práce , většinou fyzické, ovšem každý další rok  je třeba mnohem více času, pozornosti, vstřícnosti   tak, aby děcka baly řádně vychována.  Takže ... kdepak ve čtyřech letech konec ... Matka si zvykla na nicnedělání,  nic se nenaučila, protože nechce, nemá důvod, teď za ni makají jiní  a co bude dělat potom?  Kdo bude ten "dobrák", který ji bude pomáhat.  Chodila tam taky jakási Michaela Bunata,  ale taky jsem už nečetla, že by se dál angažovala,  ani na web. stránkách  té Michaely. 

Matka paterčat  říká jen to, o čem si myslí, že jí pomůže, kdepak pravdu, překrucuje, , snaží se manipulovat i s dobrákem otcem dětí, jen aby bylo po jejím. Hrůza, hrůzoucí. Není to dávno princeznička, milé skromné, velice příjemné  děvče z  porodnice, ale je to uřvaná, nenávistná, závidějící a hlavně vypočítavá carevna.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#539 Re: Re: Re: Re: Pro Kláru

2015-02-12 16:49:37

#535: - Re: Re: Re: Pro Kláru 

 posledni zadost o pomoc ze z  6 rijna 2014 

Rádi by jsme sehnali s vaší pomocí tyto věci a potraviny pro Paterčata – Oblečení ve velikosti 92-104 , nejlépe teplákové soupravy , rifle , teplé oblečení soupravy ,kombinézy , teplou obuv s pevnou podrážkou, bačkůrky , botasky –  velikost 22cm pro holčičku 21cm ,prosíme botičky jen nové ,děkuji , Trika s krátkým a dlouhým rukávem , Aviváže, Prací prostředky, Šampony Nivea- Johnson fialový -Hipp , Tělová mléka ,Fenistil ,Vlchčené ubrousky ,Sudocrem , Kaše, Přesnídávky ,Sušenky sunarka ,Piškoty ,Křupky kukuřičný s příchutí  ,Ovocné štávičky Hipp – Alete , Nurofen jahoda , Panadol jahoda